Multitasking på høyt nivå

I dag avanserte vi multitaskinga til trening, belønning og fotografering på en og samme tid. Det var ikke bare bare og måtte noen forsøk til, men hva gjør man vel ikke for å dokumentere treninga!? Haha. Treninga gikk veldig greit, og vi hadde hovedfokus på svingkommandoer på hopp. I starten huska ikke Kina noen verdens ting og kunne verken forskjell på høyresving (s), venstresving (i) og rundt (om). Alt betydde "løp rundt", men det løsna veldig fint etterhvert. Spesielt når jeg sendte ho mellom to hinder ble det mye riktig. Ho har litt store, vide svinger som vi må jobbe mer med, og så må ho lære og virkelig forstå forskjellen på kommandoene, men vi er absolutt på riktig spor. Og det er deillig.

Den lille hageflekken i nabolaget er ikke akkurat den største, men vi får akkurat plass til to hopp etter hverandre. Derfor fikk vi også trent litt på å søke frem og finne linjer. Ho følger meg veldig tett og kikker veldig på meg, men på tredje forsøk søkte ho mot utlagt belønning. Hurra! Vi satser på å fortsette treninga og den gode progresjonen i morgen! Da blir det nemlig ny trening, og på søndag har vi planer om hele seks timer agility! For en fin agilityhelg det skal bli!

Ha en super helg og nyt den fine våren som sniker seg innpå oss!
4 kommentarer

Iselin Renée

25.03.2017 kl.11:44

Utrolig flotte bilder :)
Iselin Renée: Takker :D

Unni

25.03.2017 kl.14:47

Jeg har fulgt denne bloggen i laaang tid, siden før du hentet Oliver. Det er så moro når du legger ut innlegg, og jeg er så imponert over deg! Jeg blir regelrett inspirert av å klikke meg inn her. Synes også det er utrolig moro at du har gått til anskaffelse av hund nummer tre. Selv har jeg to border collier og kunne faktisk tenkt meg en hund nummer tre selv, selv om alle synes det er vanvittig. Jeg er jo 24 år gammel student og bor for meg selv, så det er jo mange som hever på bryna av at jeg har to. Meeeeen en liten sheltie som hund nummer tre hadde vært prima om et par års tid!

Det nederste bildet av Kina ble såklart favoritten, haha!

Hilsen Unni, Ask og Pil.
Unni: For en utrolig fin og varmende kommentar - you made my day!! Tusen takk! Nå er endelig bloggmotivasjonen ordentlig tilbake, så da blir det mer og litt mer jevnlig aktivitet her inne, for det er jo ikke å skyve under en stol at det har gått litt i rykk og napp siden Oliver ble borte. Synes det er veldig imponerende at du har følgt oss så lenge, det gleder meg! Om du har blogg eller instagram hadde det vært veldig hyggelig om du hadde lagt den igjen, så vi kan følge deres hverdag også! Alltid like gøy med andre som er like hundeinteressert og engasjert som en selv :)
Det er virkelig ikke feil å ha Border collie og Sheltie sammen altså, det kan anbefales;) Var ikke mange som forstod hva jeg skulle med én til heller, og det er fremdeles ikke. Men dem om det. Jeg har det helt fantatisk med mine tre gledesspredere nå! :)

Haha, ho slutter aldri å spre glede og latter ho der altså! Utrolig hva ho får til, hehe.

Skriv en ny kommentar

hits