Vinterbål

Vi kom ikke mange dagene inn i det nye året, før friluftslivet kalla og sekken ble pakka. Været her har vært litt ustabilt, så vi droppa overnattingsturen jeg hadde planlagt og tok heller en dagstur. Hundene var mildt sagt klare og hadde så vidt bakkekontakt da de løp løse innover i skogen. Gleden og energien smitter raskt når man er i så godt lag. Vi traska i vei, og fant raskt et flott sted med utsikt som vi rigga oss til på. Hundene stakk av med pølsepinnene og vi hadde hjemmestrikka sitteunderlag under baken - akkurat slik det skal være på tur. Silje stod for bålet, vi grilla pølser og kosa oss, og hundene hadde godbitsøk i snøen. Frysepinnen begynte å fryse, til tross for at ho gikk med Back on Track-dekken, og søkte varme og ly i jakka mi. Koseligere blir det jo ikke.

6 kommentarer

Bente

04.01.2017 kl.19:32

Åååå, det både hørtes og så helt utrolig koselig ut! <3 Nydelige bilder og noen utrolig herlige og flotte hunder :)

Selv kan jeg ikke få tatt slike turer riktig enda, siden min lille guttebass bare er 2,5 mnd. Men bloggen din inspirerte enormt til å komme seg ut i heia, noe jeg gleder meg helt sykt til! :)

Og godbitsøk er digg! :)
Bente: Tusen takk!:) Så hyggelig å høre! Det var en flott, avslappende start på årets turer:)
Nei, det skjønner jeg. Dere får kose dere masse på slike turer når lille blir litt større:)

Bente

04.01.2017 kl.21:39

Ja det tenker jeg så gjerne at det var :) Ikke noe er bedre og gir mer ro i sjelen, enn naturens lyder, fuglene som overvintrer og kvitrer, kjenne den friske gode vinden... Nydelig :)

Ja det skal vi, gleder meg helt sykt! Ryggsekk, kløv, telt og litt proviant. Livet er herlig når man kan kose seg med turer i heia <3
Bente: Kunne ikke sagt det bedre selv! Spørs om det ikke må bli en ny tur på oss snart;) Er jo så herlig å ha snø og skikkelig vinter, så det må utnyttes.
Du må nyyyte valpetiden i alle fall. Jeg er så valpesyk her, så skulle gjerne ha bytta med deg:D

Lill-Iren

04.01.2017 kl.23:57

Så herlige bilder :) Og Kina ser ut til å trives veldig godt hos deg <3
Lill-Iren: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits