Åtte dager i OsloDa er vi tilbake på Sørlandet etter en lang, kjempefin 10 dagers tur. De åtte siste dagene på tur, var vi i hovedstaden, og har fått en smakebit på hvordan det er å bo der med hund. 

Vi storkosa oss i Oslo! Fra søndag til tirsdag bodde vi hos Hanne, Mymlen og Joey. Makan til hyggelig! De tre sheltiene har kosa seg i hverandres selskap, og Mali har også vært "alene" hjemme. Hanne var på skolen på formiddagene, men vi har fått tida til å gå likevel. Jeg har vært og besøkt NMBU veterinærhøyskolen og Sonans, sittet på kafé, vi har vært på dyrebutikker og på Operataket med Mali. Vi har gått småturer i nærområdet og sluppet hundene løse i Torshovdalen. Man kan da ikke dra til hovedstaden uten å være litt turist! 

Tirsdags ettermiddag takka vi for oss, og dro videre til en venninne av meg hvor vi skulle overnatte resten av uka. Ho bor på Majorstuen, med Frognerparken "rett utenfor" døra. Mali skulle være litt alene noen dager, så jeg dro til en dyrebutikk og kjøpte en aktivitetsball til henne. Den falt sånn i smak, og ho har omtrent ikke gjort annet enn å leike med denne, uansett godbiter eller ei. Å være alene gikk også SÅ fint! Det er jenta si det!

Jeg har vært i Holmenkollen på hopprenn, besøke venner, shoppa og gått tur i Vigelandsparken. Vi har hatt utrolig hyggelige venninnekvelder med spilling, film og god mat. Mali har fått masse god bytrening, besøkt Canis-banen, vært helt super på passeringer og sikkert spist en kg godbiter. Kort oppsummert - et fantastisk opphold i Oslo! 

 

9 kommentarer

Susanne.E

04.03.2016 kl.20:35

høres ut som noen fine dager. Fine bilder , som alltid! :D <3
Susanne.E: Tusen takk :D

dvergpinschere i mitt hjerte

04.03.2016 kl.21:05

Så flotte bilder..igjen..og så bra dere har hatt det fint!
dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk:D

Prima

05.03.2016 kl.10:17

Høres ut som en kjempetur:)
Prima: Tusen takk, det var det! :D

Susanne.E

06.03.2016 kl.18:34

Jeg har nominert deg i en ''tag'' på min blogg, hadde vært morsomt om du ville tatt utfordringen :)

Ingeborg

08.03.2016 kl.10:14

Så gøy å lese! Ser ut som dere har kosa dere fælt :D Nydelige bilder- herlig innlegg <3
Ingeborg: Tusen takk!:D

Skriv en ny kommentar

hits