Årets første telttur

Oh yes, årets første telttur er gjennomført og det var SÅ deilig! Legge seg i sovepose med en hund tett inntil beina og den andre i armkroken, våkne opp til kjempefint vær og bare ligge i skogen og nyte lyden av fuglekvitter og høre bekken bruse. Drømme seg bort og bare ligge å nyte livet! Akkurat nå føler jeg at jeg kunne bodd i telt! Det er en så utrolig digg frihet med det!

Vi kom oss seint avgårde lørdagskvelden, så det var bare å sette opp teltet i halvmørket og krype inn i soveposen. Mali og Kina hadde ikke fått så mye aktivisering tidligere på dagen, så man kan trygt si de var litt høye og spurta rundt som buldosere i noen minutter før leggetid. Det var Kinas første telttur ever og jeg var spent på hvordan ho ville takle det. Med tre hunder og to folk inne i et tremannstelt, måtte vi ha noen regler og for å beholde "husfreden" hadde jeg Kina i bånd. Det synes ho dog svært lite om og jeg vet ikke hvor lenge ho styrte på for å komme seg bort til Molly, Ingeborg og alle fristelsene på den andre siden av teltet. Jeg så tydelige tendenser hos ho til samme oppførsel som ho hadde når vi først overtok ho, med det å ikke klare å roe seg, pipe, bjeffe, mase og bare styre på. Men vi overlevde natta og ho roa seg litt etterhvert. Flink Kinaputt!

Søndags morgen våkna vi halv 11, trøtte i trynet og sultne. Jeg tok med både liggeunderlag og sovepose ut og la meg godt tilrette. Brødskiver og solbærtoddi - nam! Det ble en rolig, avslappende morgen med prating, fotografering og kortspill. Veldig koselig! Kina ble bundet i et tre og surra seg inn utallige ganger i busker og kratt. Haha, det er ikke barebare altså! Ho begynte også igjen med å fiksere på bakken og alt av bevegelse skulle "tas", så neste gang skal jeg ta med noen former for "alternative aktiviteter" for ho. Ikke så lett å få ho til å slutte når jeg ikke har noe annet å tilby. Vakthunder hadde vi også, hele tre stykker som sa tydelig i fra om noen nærma seg campen vår! Alt i alt - en veldig fin telttur med en herlig gjeng!


Min nydelige!


Alle tre hundene er godt over gjennomsnittet glad i pinnerCampen vår
Gladjenter på tur - tror nok de liker teltlivet like godt begge toAvslapping i skyggen
Skjønne, nysgjerrige Molly

I 14-tida pakka vi sammen, kjørte Kina hjem og dro til Hamresanden for å grille og trene litt triks med sheltiene. Veldig kjekt! Vi kom vel hjem igjen i 18-19-tida og det tok ikke mange minuttene før Mali slokna.

De ligger fremdeles til lading begge to, og er snart klare for nye eventyr...
... for i dag bærer det ut på ny telttur!

6 kommentarer

Lill-Iren

30.06.2015 kl.00:12

Herlig :)
Lill: :D

Ingeborg

02.07.2015 kl.12:52

Tusen takk for kjempefin tur!-var kjempekoselig!

Gleder meg til gjentakelser😄

Prima

07.07.2015 kl.15:22

Så herlig. Jeg skal snart på telttur med Prima,og er veldig spent på koss det skal gå.
Ingeborg: Takk i lige måde! :D
Prima: Så moro! Teltlivet er fantastisk - kos dere masse! :D

Skriv en ny kommentar

hits