Innlæring av "rebound" med Mali

Mali og jeg har begynt å lære inn "rebound", så i dag hadde vi vår første ordentlige treningsøkt. Med frisbee, hopp og hele pakka. Det er så moro og blir så mye latter og glede. Vi storkoser oss med litt annerledes trening og blir enda mer motivert - krydder i hverdagen altså! Jeg er helt hekta på rebound nå - det er dritkult! 

Jeg klarte endelig å finne en frisbee i sheltie-størrelse, og var så heldig å fikk den på forskudd som bursdagsgave. Tusen takk, mamma og pappa! Både Mali og jeg digger den! Den er skikkelig rosa, ganske lett og i myk gummi, så ingen fare for skader på frøkna. Det er veldig beroligende, for jeg kan virkelig ikke kaste og frisbee'en går i alle retninger. Av X antall kast i dag, klarte jeg å kaste den to ganger sånn at Mali klarte å fange den i lufta. Well done! 


Jeg har fått flere gode råd nå, så treningen blir nok litt annerledes neste gang. Men jeg er kjempefornøyd så langt! 

Vi fortsatte også å trene på burlekene våre, det går absolutt i riktig retning! Ho løper inn i buret og legger seg ned, også på kommando "inn i buret". Flink jente, dette har jeg troa på! 

Hva trener dere for tida?  
Ha en fin kveld videre! 

6 kommentarer

Molly og Ingeborg

07.05.2015 kl.19:59

Å så kult:D Så flinke dere er! Det så skikkelig gøy ut:)

Vilde

11.05.2015 kl.09:17

Så flinke dere er! Kjempegøy å se, du må gjerne skrive et innlegg med alle tipsene du har fått, så klarer kanskje vi også å lære oss dette i høst :D Flere videoer! Det er gøy å se tilbake til :D

Marielle

14.05.2015 kl.21:53

Dere er kjempeflinke! Har satt meg som mål å prøve å lære Kiara rebound i år, men med alt annet vi driver på med for tida har jeg ikke kommet meg så langt. Du er en superflink freespee kaster, noen tips? Hihi.

Blir veldig inspirert hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din. Dere er kjempeflinke i lag, et skikkelig godt team. Attpåtil tar du fantastiske bilder :)
Molly og Ingeborg: Tusen takk! Knallmoro!! :D
Vilde: Tusen takk! Det kan jeg gjerne gjøre, vettu ;) Det er jo knalltøft!
Merker jeg liker filmer bedre og bedre, men er en god del jobb med det og jeg er skikkelig perfeksjonist når det kommer til sånt:p Holder på med en atferdsfilm fra Kinas første dager hos oss nå, den blir det gøy å bli ferdig med og se tilbake på! :D
Marielle: Tusen takk ;) Så moro, det er et stilig triks! Man må bare være veldig obs på forebygging av skader heeele tiden! Jeg føler meg aboslutt ikke flink med frisbee, men noen småtips kan jo være å holde riktig grep (tre fingrer på undersida "litt krølla sammen", langefinger på sida av frisbee'en og tommelen oppå). Bare øve, øve, øve, bruke hele armen i kastet (inkl. håndleddet) og prøve å få til en "snert" på kastet;)

Så utrolig hyggelig å høre! Tuusen takk!:)

Skriv en ny kommentar

hits