Ut på eventyr med Mali og KinaI går var en fantastisk dag! Vi tilbragte fire timer på Hamresanden, hvor vi spiste frokost, fikk masse atferdstrening, hadde godbitsøk og gikk tur. Mali og Kina begynner virkelig å bli venner nå og tok helt av da jeg slapp de løse! Det er så godt å se! 

Været var kjempefint og det var helt utrolig idyllisk å sitte under en bjørk og spise frokost med Mali og Kina liggende på hver sin side. Tiggende, så klart! Kina er av smisketypen, som sniker seg lenger og lenger innpå og tilslutt ligger oppned på fanget med snuten bare noen cm fra brødskiva. Bare for å være helt sikker på at jeg vet hva ho vil, haha. Da jeg hadde spist min frokost, fikk de hvert sitt godbitsøk. Mali ransaka hele plenen - minst ti ganger. Ingen godbiter skulle gå til spille her nei. Det var også flere folk som var ute å gikk tur, så da fikk vi samtidig trene litt atferd. Kina starta dagen med å bjeffe noe forferdelig på alle som kom, uansett hvor langt unna de var, men hadde kjempegod progresjon gjennom dagen. Barnevogner og folk med hette er litt skummelt, men vi hadde flere gode repetisjoner og ho begynner å skjønne greia med å ta kontakt med meg når noen kommer. Ho er ikke akkurat vanskelig å trene. Super-Kina!

Ellers bare storkosa vi oss ute! Vi gikk noen småturer, trente ro, hadde flere godbitsøk og bare satt og nøt livet. Kl 13 kom regnbygene Yr hadde lova, så da dro vi likså godt hjem. Storfornøyde med dagen! Dette skal definitivt gjentas! 


Satt under her og spiste frokost - idyllisk!!!

Mali er en racer på godbitsøk!


Vakringen! 


På veien tilbake til treet "vårt"  fikk jeg øye på en stor åpen slette. Den ligger på en måte mellom alle stiene, så det er ingen som går der. Etter gårsdagens innkallingstrening og en vurdering av hvor godt jeg kjenner Kina, valgte jeg å slippe begge to løse, noe som viste seg å bli en stor suksess! Herlighet hvor de leika og kosa seg! Det gikk i hundre utpå der og begge to var helt med. De klarte også å ta pauser selv, og las hverandre veldig greit. Kina blir litt overivrig av og til, men når Mali sier fra tar ho det veldig greit og roer seg et lite hakk. Og så er ho litt vel gjeterhund til tider, men tipper det går enda bedre etterhvert som de blir kjent også - en knallbra start i alle fall!De leker SÅ fint! Storkoser seg og løper som gærninger!

I dag bærer det ut på langtur igjen, og så blir det trening med begge to seinere i dag! 
Ha en strålende dag, dere!

2 kommentarer

Ingeborg

28.04.2015 kl.16:34

Det så skikkelig fint ut :D og så nydelige bilder!<3 Vi elsker også Hamresanden -det er så digg å chille der<3 Herlig å høre om den gode fremgangen til Kina<3 Nydelig hund<3
Ingeborg: Tusen takk!:D Det var en helt super start på dagen:D Skal definitivt gjentas!
Hehe, ja fremgang trenger vi, på litt av hvert;)

Skriv en ny kommentar

hits