Påskeglimt 2015

Da var vi akkurat tilbake på Sørlandet, etter 2,5 uker hjemme på Voss. Det har vært en kjempefin påske og vi har kosa oss masse! Jeg har hoppa rundt på krykker i 3,5 uker nå, så det har vært lite action og mye kos. Det er i alle fall ikke mangel på dyr som vil ha kos hjemme - fanget mitt har omtrent vært opptatt hele tida! Utrolig kos!

Da vi var på hytta, tok Mali og turen ut på jordet for å få litt hodebry. Jeg holder på med et trikseprosjekt som til sommeren skal være ferdig (gled dere, det blir bra!), så det ble litt triks i tillegg til godbitsøk. Mali var ivrig til tusen, knallgøy! Det var også feltskyting på jordet ved siden av. På de to første skuddene gikk ørene rett bak og konsentrasjonen forsvann på sekundet, men etter det brydde ho seg ikke det grann. Jenta si, det! Fikk vi litt god skytetrening også!Godbitsøk på gang!


Triks: snurr rundt! Ivrig som ho er, snurrer ho ikke bare én gang, men minst fire om godbiten ikke kommer kjapt nok. Haha:)


Sitt bamse (ho har ikke helt skjønt greia enda og lappene er overalt), og danse!


Mer!? Mer!? JA! Hva da!? Hva da!? Hva da!? 


Weehuu!


Nytt forsøk på bamse! Ho trygla fælt om å få trene mer;)


Snurringa går unna! Jeg er ikke i tvil om at dette er blitt Malis favoritt!

Vi har jo også fått en ny valp i familien (broderen sin), og Mali er ikke akkurat overbegeistra for valpebiting, halehenging og dilting. Derfor tok jeg de begge med ut på jordet for å "jobbe med vennskapet". Først en liten parallellgåing og så to gode godbitsøk. Det gikk som smurt og Sika er allerede en racer på godbitsøk!

Håper dere har hatt en flott påskeferie også! 

4 kommentarer

Ingeborg

17.04.2015 kl.14:10

Å så fint dere har hatt det :D Gøy å lese! Tross krykker er du flink til å finne på ting :D Så gøy å høre om triksetrening! Wiii :D Gleder meg masse til resultatet :)

Tine

17.04.2015 kl.20:13

Så flinke :D og så mange herlige bilder!

Det siste bildet med begge to var bare fantastisk :)
Ingeborg: Kosa oss veldig i påsken, selv om den ble litt begrensa:) Så moro, tror det skal bli veldig bra;)
Tine: Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

hits