Eventyrlig vakkert - og NKK Bø!

 

Turen til NKK Bø ble helt fantastisk vellykka - bilturen opp var kjempekoselig, "underholdningen" i Telemarkshallen var super, alle de hyggelige folka vi møtte og bare hele pakka! Gøy, gøy, GØY!

Med en biltur på over tre timer hver vei og knallfint vær, så vi oss nødt til å ha et fotostopp på veien. Herlighet, det var SÅ fint! Jorder, frost, glade hunder og en fryd for kamera! Utvelgelsen viste seg å bli vanskeligere enn jeg hadde trodd, så forbered dere på bilderas. Et meget fint bilderas. #viltilbakeOg så selve NKK Bø da! Vi hang for det meste ved lydighetsringen, hvor vi så på knallflinke eliteekvipasjer og hilste på masse hyggelige folk. Det var supergøy å møte Synne og Nero igjen, hilse på Eva-Lena og Luna, prate med Marie, og gå rundt med Ingeborg og Molly. Vi fikk også møtt Hanne igjen, og småprata med en del andre fine hundefolk. Det var en så fantastisk gøy dag - jeg er så glad jeg fikk dratt! 

I tillegg til å "se og lære" på lydighetsfronten, fikk vi også trent mye rotrening og kontakttrening. Mali var veldig flink og brydde seg mindre om forstyrrelsene enn jeg på forhånd hadde trodd. Godbitene ble levert på løpende bånd og jeg satt med et smil klistra til ansiktet - that's my girl! Etter alt var ferdig tok vi også en aldri så liten treningsøkt utpå banen og det gikk som smurt. Super økt i krevende omgivelser, med en litt sliten Mali - yes! Det ble også noen runder i bodene, og litt godbiter og ny favorittleke ble med oss hjem. Godt for motivasjonen, ikke like godt for lommeboka. Men det får så være - jeg er så fornøyd!

Så var det å sette seg i bilen igjen og etterhvert stoppe for å ha en liten photoshoot, før fire meget fornøyde frøkner vendte snuten hjem igjen til Sørlandet, stappa fulle av dagens inntrykk og gode minner. For en dag!4 kommentarer

Stine Tokle

02.03.2015 kl.21:53

Tror det der er de fineste bildene jeg har sett! Helt sykt nydelig :D
Stine Tokle: Tusen takk for det:D

Hanne

09.03.2015 kl.22:45

Så utrolig fine bilder Beate! :D <3 Det var veldig hyggelig å hilse på deg igjen, selv om det ikke ble så veldig lenge! Håper det ikke er lang tid til vi sees igjen! :) <3

- Hanne
Hanne: Tusen takk, Hanne!:D Kjempehyggelig å hilse på deg igjen også, satser på at vi snart ses igjen;)<3

Skriv en ny kommentar

hits