En ubeskrivelig følelseStopp opp, ta dere tid og nyt øyeblikkene!
Ja, det er kanskje litt klisje og du har sikkert hørt det førti ganger før, men det ligger faktisk noe i det.

Selv er jeg ganske dårlig på akkurat dette og ofte tar jeg meg selv i å multitaske og hele tiden holde på med noe. I dag kobla jeg helt ut. Jeg la meg på sofaen, inviterte Mali til å ligge i armkroken min og der lå vi. Ikke noe bakgrunnsstøy eller forstyrrelser utenfra. Ingenting. Vi bare lå der. Det var akkurat som verden stoppa opp i noen minutter og det eneste jeg tenkte på var hvor utrolig fint vi hadde det akkurat da. Hvor utrolig heldig jeg er som har Mali i livet mitt. Og hvor utrolig godt det føles å stoppe opp litt av og til. Jeg lå og småprata med Mali og sa ting som "Så fin du er, Malipusen" og "Er du kosejenta mi?". Ho logra svakt med halen, og jeg føler virkelig at jeg kunne føle det vennskapet og den tryggheten og tillitten vi har oss imellom. Det var helt fantastisk!

Jeg aner ikke hvor lenge vi lå, men på et eller annet tidspunkt kalla virkeligheten oss tilbake..

Kobler dere ut innimellom? Prøv det! 

8 kommentarer

Eva-Lena N. Buhaug

12.12.2014 kl.22:24

Det er viktig å koble ut av og til! Selv kunne jeg vært flinkere til det, men det er ikke alltid like enkelt i en travel hverdag. Allikevel, å bare sitte eller ligge i sofaen og nyte stillheten med begge hundene mine inntil meg, det er vakkert. Kjenne pusten og nærheten til mine to firbente... :-)
Eva-Lena: Absolutt! Jeg merker at det er altfor lenge siden sist... så avkoblinga i dag var bedre enn aldri før!:D Den stillheten og de minuttene hvor man bare forsvinner litt, er gull verdt!

Inger Lise og Enya

12.12.2014 kl.23:55

Det er kjempedeilig å bare legge seg ned og slappe av! Pleier ofte å gjøre det når jeg kommer hjem fra skolen og Enya legger seg på brystet mitt. Det er skikkelig deilig og avslappende, og uansett hvor dårlig dagen har vært så blir alt mye bedre etter litt kos og avslapping :) Veldig bra at du minner folk på det, ofte så kan man bli veldig opptatt av trening og tur og triks osv, men det er jo viktig å slappe av sammen også ;)

Linn - www.toteia.net

13.12.2014 kl.12:06

Jeg tror vi alle kunne blitt flinkere til å koble ut og nyte de små tingene :) Men i en hektisk hverdag er det lett å glemme dette. Dessverre.

Molly og Ingeborg

13.12.2014 kl.12:26

Så hærlig!! Det er så godt, å,så viktig, å koble ut av og til<3 selv kobler jeg ut på turer (gåtur, sykkeltur, kickbiketur, skitur eller hva det skulle være) gjerne med musikken og bare nyter nuet og friheten med molly<3 det hjelper og med en løs hund som koser seg og nærmest "skriker det" og sammen nyter vi idyllen<3 jeg også avogtil (det kunne vært oftere med dette) bare legger meg oppå senga med molly i armkroken, og nyter utsikten og tilværelsen<3 avogtil med musikk også for musikk er en del av rekreasjonsprossessen min og^^
Inger Lise og Enya: Helt enig:) Må definitivt bli flinkere til dette og ta oss tid til sånne øyeblikk, uansett hvor travel hverdagen er:)
Linn: Så sant, så sant.. Godt å få en påminnelse innimellom, og kjenne hvor godt det er å faktisk koble helt ut:)
Molly og Ingeborg: Det er utrolig viktig og bra å koble litt ut:) Bra dere er flinke til det!

Skriv en ny kommentar

hits