En fin søndagstur

Denne søndagen har vært en ganske rolig, og kanskje også en ganske typisk, søndag. Søndager er chill, sånn er det bare. Vi har gått en veldig fin tur i dag, frøkna fikk et godbitsøk på plenen og ellers har vi slappa mye av. Jeg er godt i gang med selbuvotter-prosjekt, og holder nå på med vott nr to. Gøy! 

Turen gikk veldig greit. Lomma mi var full av Dr. Clauders-godbiter, så Mali bråsnudde for å komme på innkalling hver eneste gang og oppførte seg ganske så eksemplarisk. Vi møtte på nabohunden (en åtte måneders, vill blandingshund) nedi her, og kom oss fint forbi den. Ellers løp Mali mye løs - som ho alltid gjør - og kosa seg veldig. Jeg har et stort ønske om å lære ho å melde/sladre på både hunder og biler, så vi får se over jul om vi ikke setter i gang med det på alvor. Det hadde vært rimelig greit det.Glad turgutt!

Hva har dere brukt søndagen til?
Ønsker dere en fin søndagskveld videre! 

5 kommentarer

Keths!

07.12.2014 kl.21:07

Titter innom for å ønske deg en fin søndagskveld! Håper helga har vært bra :))
Keths!: Takk i lige måde!

Ingeborg og Molly

07.12.2014 kl.21:26

Å så koselig det så ut:D og godt med hele ti varmegrader i dag, heh (men litt trist da med tanke på snøen:/) Vi hadde besøk av en sheltie fra vågsbygd og gikk på en flott runde her på trollstien og godbitsøk fikk de to også i mellom lekerundene:) Ønsler dere en strålende kveld videre!:)
Ingeborg og Molly: Veldig fin tur:) Da gikk vi nok omtrent samme runde i dag:p

Molly og Ingeborg

08.12.2014 kl.18:41

Åja hehe :)

Skriv en ny kommentar

hits