Malis ønskeliste

Det blir nok ikke noen veldig dyre julegaver til Mali i år, da det ble litt vel mye shopping på Dogs4all og vi egentlig har det vi trenger, pluss litt til. Men noe lite må vi likevel få til. Det er jo jul!

Innholdet på årets ønskeliste vil jeg påstå er ganske fornuftig og nyttig. Først og fremst ønsker vi oss lydighetsutstyr, da gjerne i form av ruta og metallapport. Videre handler lista vår om å bli sett i mørket, ta vare på poter/holde varmen ute i snøen og et strikkobbel til både kickbikinga og snørekjøringa. Og sist men ikke minst: et ordentlig saueskinn! Det virker bare helt fantastisk å ha et sånt på treninger i vinterhalvåret, for begges skyld. Skulle forresten hatt to sånne - et til hundeseng også, hehe. Synes det var aldeles nydelig i grå-nyanser!


1. B'seen 360 Led-lys. 2. Lydighetsruta. 3. Metallapport. 4. Varme potesokker, gjerne ull. 5. Gresshoppa potesokker. 6. Cordura potesokker - knallfornøyd med disse! 7. Stort saueskinn til å ha med på treninger. 8. Baggen strikkobbel til kjøring.

Jeg har også laget et innlegg om julegavetips til hund og eier, det kan du lese HER. Der er det mye fint å sikle på - og jeg har egentlig lyst på alt sammen selv også! Heldigvis for lommeboka har jeg noe allerede.

Hva står på deres ønskeliste i år? 

5 kommentarer

Anita Søvold

04.12.2014 kl.14:02

Står faktisk ikke så veldig mye på min ønskeliste i år.. :)

Vilde

04.12.2014 kl.17:13

Kjempefine ønsker! Er på samme sted som deg - mesteparten fikk vi jo på D4A :D

ikke for å stikke kjepper i hjulene dine, men har du prøvd de lysene før? Jeg trodde de var dritgode da vi fikk dem inn i butikken for noen år siden, men siden fenris har så masse pels så kom ikke lyset gjennom manken hans... Vil heller anbefale orbiloc til sheltiepelser :D send melding på face hvis du lurer på noe!

Ingeborg og Molly

04.12.2014 kl.19:10

Jeg kjøpte jo endel på D4A og fikk fyllt de fleste behov da:) Men noen juleønsker har jeg jo :)

Mitt "førsteprioritets"-ønske er fjellski:) Deretter ønsker jeg meg cordura potesokker til Molly, Orbiloc lys til Molly og turbelte :) tilslutt ønsker jeg jo kickspark men ser kanskje ut som den må vente til neste år pga lite snø...
Vilde: Greit å dra på hundemesse rett før jul i grunn;)
Nei jeg har ikke det, synes bare de ser kule ut:p og med Mali går jeg ikke veldig mye med halsbånd, så tenkte de kanskje var greie å henge på ringen i selen eller på kobbelet!? Men jeg vet virkelig ingenting om de nei:p hehe. Skal undersøke orbiloc, og gir nok en lyd i fra meg;)
Ingeborg og Molly: Hehe, det er alltid mye man vil ha;) Fine ønsker du har da!

Skriv en ny kommentar

hits