Frihetsfølelse til tusen

Frost på vinduet, vinterblå himmel og en liten blå grade var det vi våkna til i dag - utrolig koselig! Jeg savner vinteren og snøen noe innmari fælt, så håper det snart laver ned hvite flak utenfor. Selv om det ikke lå snø på bakken i dag, så var det frost flere steder og DET var rimelig fantastisk det også! Små gleder altså!

Mali, kjæresten og jeg pakka sekken full av pølser, kjeks og vann, og så la vi i vei. Ut på eventyr med smilet på plass og humøret på topp. Etterhvert ble det bål og god turmat også. Herlighet, jeg har savnet sånne friluftsturer som dette her. Det er ubeskrivelig godt og koselig å sitte og bare høre bålet knitre, med fin utsikt og bare stillhet i skogen. Frihetsfølelse til tusen! Mali storkosa seg ho også, gikk rundt og tyngde på kongler og fikk søke etter pølse i lyngen. 

Og så vinterstemninga da - den må vi ikke glemme! Jeg tok så mange bilder og er sikker på at jeg kunne boltra i disse omgivelsene i flere timer. Det er SÅ fint med frost! 


Har dere vært på tur i dag?
Noen som har snø og vil ha oss på besøk!? NÅ!?:D

4 kommentarer

Gunnhild & Kenzie

03.12.2014 kl.19:19

Ååå, så koselig det så ut! Vi har snø i massevis her i Vest-Telemark! ;)

Ingeborg og Molly

03.12.2014 kl.21:28

Å så fint!! Ja så deilig med frosten (i det minste -jeg savner snø...) og vi to koste oss også gløgg i hjel ute på tur med termos:) Vi ble vel borte litt over fire timer etter en goood stopp på branntomta (shoot og spiste der) i superfint vær! Ble helt fasinert jeg og tok endel bilder kan man si... Hehe:) Og tusen takk for "kose"treningen isted:D gleder meg allerede til neste treff (kanskje jeg skkal ta med pølsetermosen min?:)) :D Ha en fin kveld videre!!
Firbeint glede: Ååh, heldiggriser!!!:D
Ingeborg og Molly: Så koselig, det høres ut som en fin tur:)
Takk i lige måde, det var gøy med snurretreninga, haha:) Ha en fin kveld dere også!

Skriv en ny kommentar

hits