Langtur med kløv

Dagen starta med en veldig trøtt hundeeier som i halvsøvne spurte Mali om ho ville på tur. Hele Mali bare lyste opp og halen logra som aldri før. Klart vi skulle ut! Og ikke bare ut - men ut på langtur med kløv!

Vi gikk en lang runde på litt over tre timer sammen med Molly og Ingeborg, noe som var veldig koselig. De to sheltiene våre er veldig vant til å leke sammen både i tide og utide, men i bånd og med kløv er det ikke like lett å få til - de skal ha for forsøket i alle fall. Bedre venner enn disse to skal man lete lenge etter altså. Mot slutten av turen tok jeg kløven av og vi slapp de på en fotballbane, så de kunne tømme seg litt for energi. Det ble litt lek og mye flørting fra tuppa mi, egentlig akkurat som forventa siden ho er midt i løpetida nå. 

Løpetida resulterer i en veldig ufokusert og vimsete Mali som ikke gidder å høre etter når ho er løs. Jeg er lite interessert i å vanne ut kommandoene våre og hele tida mase, så for første gang på veldig lenge gikk ho mesteparten av turen i bånd. Det funka det også, men både Mali og jeg elsker den friheten ho får når ho går løs. Så det er absolutt bare midlertidig.






Håper dere har hatt en kjempefin dag! 

8 kommentarer

Stina Ueland

27.11.2014 kl.18:30

For noen utrolig flotte hunder du har! :)
Stina: Tusen takk;) Det er kun den skygga shelten som er min, men flotte og herlige begge to:)

Ida

27.11.2014 kl.18:47

Dette er virkelig en av de beste hundebloggene! Alltid fine hunder, alltid fine bilder!!! Wow<3
Ida: Tusen hjertelig, det varmer!:) Jeg har fått litt tilbake motivasjonen nå etter en mørk høst, så vi er snart all-in igjen;)

Prima

27.11.2014 kl.22:12

Lekre bilder. Selv er jeg så lei av våte bikkjer på bildet at jeg har gitt opp å ta med kamera på tur.. Gleder meg til vinteren. Lekker kløv, hvilket merke?
Prima: Takk for det:)
Hehe, ja du sier noe der. Det blir helt fantastisk med vinter og snø!!

Kløven er fra Ruffwear og heter Approach Pack. Knallfornøyd med den og anbefaler den på det varmeste:)

Amalie og Barfi

02.12.2014 kl.14:11

Kjempefint lys du fikk på tur da :) hehe!

Juledesignet ditt fikk meg skikkelig i julestemning, ass!
Amalie og Barfi: Var heldig med det ja!;)
Hehe så koselig:)

Skriv en ny kommentar

hits