For en travel LP-høst det blir!

Til høsten braker det virkelig løs og lydighetskonkurransene står i kø! Den 30.august går startskuddet for oss i Arendal, etterfølgt av 7.sepember på Evje, 18.september et sted i Agder og 2.oktober i Sørlandets Hundehall. I tillegg er det en haug andre lydighetsarrangementer vi kan få med oss, hvis vi bare drar litt lenger. For en lydighetshøst det kommer til å bli!

For snart en uke siden debuterte vi i klasse 1 med 151 poeng og fikk også sølvmerket, og nå - etter nesten en ukes pause - er lydighet blitt gøy igjen og motivasjonen er tilbake. Jeg skal ærlig innrømme at jeg i forkant av konkurransen så veldig frem til å kunne ta en pause fra lydigheten og bare bli ferdig med terpinga. For hardtreninga tok på. Etter en uke ute i skauen og en haug langturer, har vi fått samlet nye krefter og er klare til å fortsette treninga. Og da må det planlegges! Vi setter oss mål vi kan strekke oss etter, men som jeg likevel synes virker oppnåelige. 

Måla våre innen lydighet ut året er: 
- Bronsemerket, sølvmerket og gullmerket (sølvmerket har vi)
- Minst 170 poeng i klasse 1 og opprykk til klasse 2
- Minst 2.premie i klasse 2

Hvis dette skulle gå i boks, har jeg også klart å oppfylle krava til instruktørutdannelsen min og det gjenstår bare noen timer som hjelpeinstruktør. Vi skal også få hivd oss på lydighetskurs til høsten og satser på at det blir kjempebra. Først ut nå er bronsemerket og forhåpentligvis får vi tatt det i midten av juni. Med mye flaks kan vi få konkurrert i klasse 1 den 22.juni også, men jeg tviler på at vi har mulighet til å delta, så da blir det sannsynligvis ikke noe konkurranser på oss før 30.august. Det betyr jo at vi har hele sommeren på å få på plass klasse 1 øvelsene, og forhåpentligvis også de fleste i klasse 2. Det blir bra. Jeg kunne også veldig gjerne tenke meg å delta på Dogs4All, men det er enda så langt fram i tid og så skummelt at vi ikke tenker så mye på det akkurat nå.  


Vi er et dream team, du og jeg

Vi kan vel si at vi er blitt litt hekta, og flere sånne fine merker skulle vi gjerne hatt!

 

4 kommentarer

Lill-Iren

30.05.2014 kl.23:33

Herlig :)
Lill: Ikke sant! :D

Vilde og Fenris

31.05.2014 kl.00:55

Jøss, så flinke dere er! Kjente jeg ble litt småsvimmel av alle stevnene, jeg :p Dere er så flinke!

Er bronsemerket vanskeligere enn sølvmerket? Datt litt ut der føler jeg, skjønner ingenting jeg nå :p Elsker det bildet der av Mali, forresten. Er nok en av mine klare favoritter fra deg :)
Vilde og Fenris: Tusen takk!:D Hehe, når vi først er i gang er det like greit å bare kjøre på;)

Bronsemerket er det letteste, det er uoffisielt og kommer før klasse 1 (og inneholder tannvisning, lineføring, dekk fra holdt, innkalling fra sitt, stå under marsj, enkeltdekk 1 minutt og helhetsinntrykk). Vi har forsøkt oss på bronsemerket tidligere uten å klare det, selv om øvelsene i klasse 1 er vanskeligere:p Så nå burde det virkelig gå snart! I klasse 1 har man tannvisning, lineføring, dekk fra holdt, innkalling fra sitt, stå under marsj, fellesdekk 2 minutter, hopp over hinder, avstandskommandering og helhetsinntrykk.

Tusen takk!!:D Så hyggelig å høre!

Skriv en ny kommentar

hits