Lukas og Mali på langtur

Jeg er helt hekta på turer for tida og ikke bare små turer i nabolaget; nei, her snakker vi flere timer ute i skauen. Her om dagen fikk Mali og Lukas en flott tur på tre timer - knallgøy!

Vi gikk en koselig runde hvor hundene fikk løpe mye løse og kose seg. Det er ikke tvil om at de begge trives best med litt frihet, og så lenge de hører på meg, holder seg innenfor en grei radius og ikke forstyrrer ville dyr og løper vilt utenfor stien, har jeg ikke noe problem med å la de få den gleden og friheten. Når hundene koser seg, koser jeg meg også. Det er utrolig hvor godt disse to går sammen og det er ikke tvil om at Lukas har en positiv påvirkning på Mali. Han er så rolig og jeg er sikker på at sprettballen min har godt at å se at man kan gå ting i møte på den måten også. At ikke alt må møtes med hopp, sprett og en to timers raptus. Det er også et supert språk mellom de to - herlig! 


Nydelige vakre jenta mi


Kjekkasen

Gode venner utforsker verden sammenBading og avkjøling hører med - og Lukas har campa på en "øde" øy


Turen gikk gjennom skau, på grusvei og på sti. Vi hadde også flere badepauser underveis hvor de fikk vassa og drukket litt vann. Det er varmt på Sørlandet for tida og sola skinner for fullt. Virkelig fantastisk å tilbringe tida utendørs med herlige firbeinte da! I går utforska Mali, Lukas og jeg dessuten et nytt turområde - da uten kamera - noe som resulterte i en fin to timers tur. Kjempegøy!

Oliver stakkars sliter litt med varmen allerede, så det blir mye spor i hagen og kos inne. Skal se om han ikke får seg en fin tur i morgen tidlig han også, før det blir altfor varmt ute.

Hva driver dere med for tida? Noen andre som er hekta på tur? 

6 kommentarer

Lise Nilsen

28.05.2014 kl.21:40

Utrolig fine hunder og kjempefine bilder! :-D
Lise Nilsen: Tusen takk for det!:D

Inger Lise og Enya

29.05.2014 kl.10:54

Så deilig med lange turer! Nå begynner vi også å kunne gå litt lenger, så gleder meg til vi kan gå enda lenger :) Så gøy at Lukas har positiv innvirkning på Mali, bor han hos dere nå eller bare passer du han? Og hvordan går det med Oliver og Lukas da evt? Lukas ser så snill ut og er akkurat sånn border collie som jeg syns er finest! Mali er jo skjønn som alltid! God sommer! :D
Inger Lise og Enya: Ja, utrolig deilig, og i alle fall i dette knallværet!:D Så bra dere kan gå lenger, og flott å høre at det går riktig ved med "opptreninga":)

Mali og Lukas er perlevenner, så herlige sammen og virkelig harmoniske:) Det med Lukas er litt innvikla. Han har for tida ikke noe hjem, så han bor her midlertidig og det er noe usikkert hvor lenge han blir enda. Han og Oliver går ikke sammen, så det er helt klart den største utfordringen med å ha de to i hus, og da snakker vi på 30 kvm med kun stue/kjøkken og bad. Hver gang noen skal luftes, må det planlegges hvor den andre skal puttes for at de ikke skal møtes på veien. Og de må holdes adskilt til enhver tid. De har litt historie sammen, så må tenkte mye på å unngå uheldige situasjoner som kan få det til å smelle. Vi trener selvfølgelig på det flere ganger daglig, men det kommer til å ta lang tid før vi i det hele tatt kan drømme om å ha de løse sammen. Og da snakker vi LANG tid:p

Men Lukas har et supersøtt utseende og er en kjempeherlig gutt! Blitt litt messed up, men stort sett bare fantastisk:) Tusen takk, Mali sier takk hun også:) God sommer til dere også!!

Lill-Iren

30.05.2014 kl.23:38

Jeg henter også masse energi ute i naturen. Det er der jeg finner roen og tenker aldri at jeg egentlig "burde vært en annen plass" ;)

Hvorfor har ikke Lukas noe hjem, er ikke han hunden til venninnen din?
Lill: Ja, det er virkelig avkobling på sitt beste:)
Det stemmer at han er hunden til en venninne, men av ulike grunner bor han ikke der lenger.

Skriv en ny kommentar

hits