Syv fantastiske timer på heia

Nydelig vær, en fantastisk turgjeng og masse godt humør. Vi hadde en kjempeflott, herlig tur på heia; Mali, Oliver, kjæresten og jeg. 

Tirsdag dro vi virkelig på langtur, hele gjengen. Etter en tur innom butikken for å fylle sekken med pølser og sjokolade, bar det til skogs og innover på heia. Vi hadde store planer om å finne en flott bålplass ved et vann, og brukte tida underveis til å nyte naturen, kose oss med å gå på flotte stier og sanke litt ved til bålet. Mali løp mye løs og kosa seg, akkurat sånn hun liker det best, mens Oliver var bra rolig på turen og bjeffa/stressa lite. Flinke hundene!

Vel framme ble det bål, sjokolade og masse kos ett par timer. Begge hundene måtte - litt ufrivillig - legge på svøm for første gang. Begge to svømmer som delfiner, flinke as! Kjæresten og jeg fant ut at vi måtte prøve å vasse vi også - fytti rakkern så kaldt! Det er jammen meg en stund til jeg skal bade. Vi fikk også besøk av tre ender som Oliver gjerne ville hilse på på nært hold. Litt bjeffing og kaving ble det, men han var generelt sett ganske flink. 

 Nydelige jenta mi, akkurat bada 


Spennende med enderTidsfordriv på turen
Flott utsikt over byen fra Holmenkollen, en utsiktstopp på veienHan bare la seg ned og chilla, sjarmøren! Ikke ofte det skjer. Så fin da!


Tusen takk til fotografen min  

Har dere vært på langtur i det siste? Flere som virkelig nyyyter det flotte været?

8 kommentarer

Lill-Iren

28.03.2014 kl.17:47

For noen utrolig fine bilder du tar! :) De inspirerer virkelig til å komme seg ut på tur:)

Prima

28.03.2014 kl.20:19

For noen vakre bilder, ble så inspirert så nå blir det lang skogstur imorra. Tusen takk
Lill: Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre:)
Prima: Nei så gøy, tusen takk!!:D Utrolig hyggelig!

Enya og Inger Lise

28.03.2014 kl.23:18

Det så ut som en herlig tur i supert vær! Lengter skikkelig etter en ordentlig skogstur nå og bildene dine gjorde at det fristet enda mer :) Utrolig fine bilder også ;)
Enya og Inger Lise: Vi storkosa oss!:) Tusen takk, håper det blir mange ordentlige skogsturer på dere etter operasjonen;)

Ingeborg og Molly

29.03.2014 kl.21:15

Det så ut som en utrolig fin tur:D Utrolig fint med så digge hunder (bra turselskap) og supre bilder! Her storkoser vi oss med Mali<3 og det ser ut som hun storkoser seg også der hun flyr rundt å leker med Molly:D Mali er virkelig ei snuppe og jeg er blitt veldig glad i henne:)
Ingeborg og Molly: Tusen takk, det var en super langtur:) Ntåå, så herlig å høre:)

Skriv en ny kommentar

hits