Lykkelig gladgutt på tur i nabolaget

Snøen laver ned og vi har det som plommen i egget her på sørlandet. Oliver nyter hvert sekund utendørs, og i dag har han bare vært en skikkelig godgutt som logrer bare jeg ser på han. Den lille turen vi hadde var også fantastisk - lykke!

I det siste har det vært utfordrende å være positiv rundt Oliver, det skal jeg ikke legge skjul på. Han han vært helt grusom, for å si det rett ut. Ekstrem stressing, merkelig atferd, atferdsendringer og nå i det siste også Malis løpetid. Men i dag har vi endelig hatt en super dag sammen igjen. Jeg tok med Oliver ut på en liten tur i nabolaget, i håp om å få tatt noen bilder av han i snøen. Han rulla seg, stakk snuten så langt ned i snøen han bare kunne og krøp framover på magen, mens han spiste snø og bare kosa seg - så herlig å se! Skulle ha filma han vettu.


Herlig å se han kose seg så fælt!


Naaaww!

Under fotograferinga overraska han stort. Jeg la han i dekk og gikk to meter fra han. Normalt pleier det være mye lyd og "kjefting", mens i dag lå han bare der til han fant ut at han skulle komme inn til meg. Oliver - som aldri før har kunne komme på kommando eller villet komme når han er "løs" - kom logrende rett i mot meg og krevde kos. Opptil flere ganger - makan til god gutt! 

Dette skal absolutt gjentas i morgen! Alenetid og å komme seg litt unna løpetida (som heldigvis går mot slutten nå), tror jeg virkelig han setter pris på. Han stresser mindre og er mer glad, og det er virkelig gull verdt etter denne tida som nå har vært. I går hadde jeg begge to med på en lang tur også, noe som absolutt var veldig vellykka og digg. Det ser ut som vi går mot lysere tider - hurra for det!

Flere som har vært på tur i dag?

10 kommentarer

hundifokus

30.01.2014 kl.22:43

Så bra at han koser seg :) Hadde vært kjekt med et oppdateringsinnlegg om Oliver :)

Marte og Sharko

31.01.2014 kl.12:36

Så herlig <3

Ccrested

01.02.2014 kl.20:27

Som han koste seg, herlige Oliver :D <3 Løpetiden går heldigvis over :)

Therese & Simba :)

01.02.2014 kl.22:57

åå, så fin!
hundifokus: Ja, er så herlig å se han så glad og fornøyd:) Skal se om jeg får til det:)
Marte og Sharko: Takk!!^^
Ccrested: Mhm, han var så god:) Ordentlig gledesspreder! Hehe, ja, og bra er det!:p
Therese & Simba: Tusen takk!

Kristina

23.02.2014 kl.22:28

finingen! <3
Kristina: <3

Skriv en ny kommentar

hits