Løpetid, parallellgåing og årets første skitur

Nå er det løpetid her i huset, så Oliver er bra frustrert, Mali vaser rundt i tispetruse, de bytter på å sitte i bur og det er mye lyd. Skal si jeg gleder meg til løpetida er over!

Likevel har vi hatt en veldig fin helg med masse kos og masse snø, og vi er klare for en ny fin uke. Jeg har ikke lagt så mye planer for uka enda, men jeg skal i gang med semesteret praksisperiode og er innstilt på at det blir en til tider hektisk uke. Vi skal nok uansett få kosa oss masse, og jeg håper på kickbikeføre eller å få prøvd skia i løypa her. På mandag tok Oliver og jeg en tur ut til Elise, Ask og Lukas, hvor vi fikk prøvd skia i nabolaget - sykt gøy å stå på ski igjen - og hvor Oliver fikk trene litt parallellgåing med Ask. Vi gikk en fin tur, hvor Oliver brydde seg minimalt om Ask og parallellgåinga fungerte utmerkekt. Det må gjentas!


Snørekjøringa på mandag - fantastisk!

Nå er det like før hele gjengen hopper til køys her, for selv om vi ikke har gjort så mye i dag er vi godt slitne alle tre. Kanskje det til og med blir litt lesing på senga før sovner. Sove godt, dere!

Ønsker dere alle en kjempefin uke!8 kommentarer

Thea Marie Bremar

26.01.2014 kl.22:52

Løpetid er alltid like frustrerende. Her i huset setter vi en barnegrind forran kjøkkenet slik at jeg kan bytte på hvem som er der inne. Det går kjempe fint, men det er mye piping/skriking fra begge hundene når det er løpetid her. :)

hundifokus

27.01.2014 kl.12:39

Kan ikke være enkelt med tispe og hannhund i samme hus, jeg tror jeg satser på å holde meg til samme kjønn når det blir hund nummer to ;)

Marte og Sharko

27.01.2014 kl.12:50

Flinke Oliver :) Får håpe løpetiden er over snart. Har ikke hatt tispe selv før, men det holder i massevis å ha hannhund når det er tispe i nærheten! Puh!!
Thea Marie Bremar: Ja huff, eneste problemet med å ha hannhund og tispe samtidig;P Her er det så lite og ikke noen mulighet for barnegrind (kun ett rom), så det går mye i bånd og bur på de verste dagene. Nå ser det hele heldigvis snart ut til å være over:D
hundifokus: Det er kun ca en halv uke i året det er utfordrende, så det er fullt overkommelig synes jeg;) og Oliver er virkelig ikke ille i forhold til hvordan hannhunder kan være under løpetida. Men kan jo selvfølgelig være greit med to av samme kjønn også.
Marte og Sharko: Ja, det ser ut som den snart går mot slutten nå:D Hehe, utfordrende til tider med disse hannhundene ja:p

Kristina

04.02.2014 kl.15:24

løpetid er slitsamt. Eg er så glad for at Heino er kastrert, for uten så hadde eg måtta sendt han til foreldrene mine i over ein månad. Han var heilt krakilsk av å bu under samme tak som ei løpetidtispe - det fekk eg smerteleg erfare då eg budde i kollektiv saman med ei venninne som hadde hund den gongen eg studerte...!
Kristina: Uff, ikke greit! Her er det heldigvis bare i underkant av to uker som er ille, resten av tida merker jeg nesten ingenting på hundene. Oliver har også god apetitt hele veien og han piper og uler ikke, så det er egentlig veldig overkommelig i forhold til hvordan det kunne vært:)

Skriv en ny kommentar

hits