Vi får det bare ikke til!

Haha, ærre mulig!? Skal si vi får det til, eller rettere sagt; ikke. Og det skulle ikke forundre meg om vi må slite med dette bronsemerket her i flere år fremover. Denne gangen var det en helt annen øvelse vi nulla på.

I dag hadde vi en ny sjanse - en sjanse vi til og med måtte betale 100 kr for - men gikk det? Nei. Nok en gang klart vi å nulle i en øvelse, men totalt var poengsummen hele 128 poeng - hele 24 poeng mer enn sist gang - og vi er egentlig bare strålende fornøyde! Bortsett fra at vi snart VIL ha den der teite, lille "nøkkelringen" og komme oss til klasse 1. De siste dagene er det også kommet litt snø her, og Mali er jo helt i skyene for tida for den er jo så gøy å leke med hele tida.

Tannvisning, 10p: Strålende tannvisning!
Lineføring, 8p: Hun snusa litt i bakken og hang litt etter i vendinger.
Dekk fra holdt, 7p: Hun reiste seg når jeg skulle gå mot henne. Ble stående på samme sted. 
Innkalling fra sitt, 9p: Helt perfekt, men satte seg halvveis foran meg i stedet for i utgangsstilling.
Stå under marsj, 0p: Øvelsen som ødela. Hun fikk en lekebye og klarte ikke engang gå på plass ordentlig. Vi fikk et forsøk til, men frøkna var altfor høyt oppe til å klare å konsentere seg (jeg var med på å gire henne for mye opp). Hun gikk ikke engang ved riktig fot, men bak og på høyre sida. Helt på trynet. Og når hun bare gikk sin vei og snusa langt unna og ikke engang ville høre på meg når jeg sa hun skulle komme, forsvant smilet et lite øyeblikk. Og da ville hun værtfall ikke høre!
Enkelt dekk 1 min, 10p: Helt perfekt! Frøkna lå som hun aldri har gjort annet - så flink!! 
Helhet, 7p 

Totalt 128!


Det gikk ikke denne gangen heller, men vi er fortsatt optimistiske og SKAL klare det neste gang.
Hurra for pågangsmot - vi gir oss aldri og tar med oss alt det positive videre! Vi har lært enda mer og er superfornøyde med 10'erne og 9'ern vår.

10 kommentarer

Marte og Sharko

10.12.2013 kl.08:11

åh! Så kjipt! Men bra du fokuserer på det som var bra og legger det andre bak deg :) Neste gang klarer dere det!

Kristina

10.12.2013 kl.10:38

Eg syns det høyres ut som de er kjempeflinke, eg! Og det er vel slik at alle kan ha ein dårleg dag på enkelte ting - og det går nok bedre neste gong! Som du sa; no nulla de jo på heilt andre ting, så det er tydeleg at Mali kan alle øvelsane godt! Det er berre det at alt må klaffe! Det er jo eigentleg ein kunst at alt skal klaffe trur eg...i alle fall til ein vert skikkeleg rutinert og har gått kjempemange konkurransar og slikt.. eg tenker jo at eigar skal ha ein god dag og vera fokusert, og hunden skal ha ein god dag og vera fokusert. Hundane har jo sine ups & downs dei også! Heino var veldig opp og ned då han var yngre; han kunne vera superengasjert og lettlært og jobba hardt for belønninga den eine dagen, og den neste dagen kunne han ikkje brydd seg mindre om belønninga eg tilbydde han - med det resultat at eg ikkje fekk noko som helst utav han. Vilma er heldigvis eit matvrak og utruleg lett å bestikke, så ho er litt ein annan type. Det der er nok individuelt. LYKKE TIL neste gong i alle fall!!!! :D

Ingeborg

10.12.2013 kl.14:35

Uffda det var litt kjipt men stå på! Og neste gang klarer dere det:)) dere er kjempeflinke og fortsetter dere sånn som nå med innstillingen på topp kommer dere til å nå langt:D kanskje molly og jeg skal hive oss med på neste hvis jeg er hjemme da^^

hundifokus

10.12.2013 kl.22:18

Kjempebra fremgang! Den nullen kom jo bare av unghund tull, ikke at hun ikke kan øvelsen:) Du må jo ikke ta bronsemerket heller, du kan starte i klasse uten:)
Marte og Sharko: Hehe, ja vi gir oss ikke! Det damn merket skal vi ha;D
Kristina: Tusen takk for det;) Må nok generalisere det enda mer og virkelig sørge for at hun vet hva som skal skje og at hun faktisk MÅ være konsentrert. På treningene i det siste har hun jo vært helt fantastisk, så var kanskje bare ikke dagen i går. Takk takk, neste gang klarer vi det;)
Ingeborg: Ja, men vi tar det heldigvis ikke så tungt og er ikke redde for å prøve igjen;) Innstillingen vår er det ingen som kan bryte ned, har vi ett mål så skal vi nå det også!
Det må dere gjerne hvis du er her da:)
hundifokus: Tusen takk!:D Hehe, ja ikke sant. Nei, vi må ikke ta bronsemerket, men vil begynne der og så bygge videre derfra. Jeg synes også det er greit å få litt erfaring i slike uskumle "konkurranser" først, om sant skal sies:p

13.12.2013 kl.22:03

Hei. Vi har vurdert litt på en Shetland Sheepdog. Men vi ønsker å kunne løpe med den, så jeg lurte på om en sheltie klarer å løpe et stykke? og hvordan er det med røytinga, altså siden den er langhåret? Håper du kunne svart på dette :) Det hadde hjulpet mye :))
Anonym: Hei, så hyggelig å kunne være til hjelp:) Gøy at dere vurderer rasen! Selv har jeg ikke brukt Mali noe særlig til løping, men hun har kløva, trekt kickbike og snørekjørt på ski. Dette er jo alle fysisk krevende aktiviteter, og min egen hund trives veldig godt med det. Hvor langt en hund klarer å løpe er avhengig av mye, f.eks. underlag, ikke minst form/kondisjon, trening osv, men jeg vil absolutt tro at man kan få en sheltie som gjerne vil være med på joggetur. Min egen er mer enn gjerne med på ALT:) Jeg ville selvfølgelig også valgt oppdretter med omhu, uansett, og være nøye på å finne en valp som kan passe til deres bruk og ønsker.

Angående røytinga, så er det selvfølgelig litt røyting, og spesielt i røyteperiodene. Likevel synes jeg ikke det er ille; det er jo en liten hund og ingenting i forhold til samojeden min f.eks. Om man er flink å børste av og til, blir det ikke så mye på gulv og møbler.

Håper dette var litt til hjelp, bare spør om dere lurer på noe mer:)
Lykke til med valg av rase!

Skriv en ny kommentar

hits