Lukas, Ask og Mali på eventyr

Her om dagen møtte vi border collie-valpen Ask for første gang, en aktiv, nysgjerrig og herlig valp, sammen med Lukas og Elise. Vi gikk en lang tur og slapp hundene løse sammen på Odderøya. Koselig!

Hundene kosa seg veldig sammen alle tre og vi hadde et par fine timer på en gresslette og på tur. Mali var noe skeptisk til Ask i starten, men det gikk seg litt til mot slutten og de hadde også noen fine lekeøyeblikk sammen. Mali har omtrent ikke løpt løs med valper, så det var veldig gøy å se hvordan hun oppførte seg og brukte språket. Hun brukte mye demping mot valpen og syntes han var litt skummel, men samtidig hadde hun forferdelig lyst å leke med han. Et par ganger til så er de nok gode venner. Det ble mye valpetryne oppi kamera og vill løping i alle retninger, og et kamera smekkfult av bilder.






Haha, herlige da!





Hvordan er din hund sammen med valper? 

12 kommentarer

morsinunge

22.10.2013 kl.22:14

så herlige bilder av flotte hunder ;)
morsinunge: Tusen takk!:)

Hege

23.10.2013 kl.00:02

Du har alltid såmange fine bilder på bloggen din:)

Ccrested

23.10.2013 kl.09:49

Så flotte bilder, det så koselig ut <3

Kristina

23.10.2013 kl.10:38

Herlig!

Heino er kjempeflink med kvalpar - han går som regel best overeins med litt yngre hundar faktisk! Så det var veldig greitt å få inn Vilma i hus. Han er nesten litt FOR snill, og lar ho få lov til å styre på. Eg tenkte at han kom sikkert til å gje litt meir beskjed etter kvart, når ho vart litt eldre, men no er ho snart 6 mnd og eg synst at han fortsatt er litt for snill! Så her i huset må me nesten passe litt på og gå imellom når Vilma vert litt for intens med denne bitinga og overfallinga si, sidan han ikkje klarar heilt å gje beskjed sjølv.

Elise og Lykke Liten

23.10.2013 kl.10:56

Ååå så fine hunder og bilder! :)

Elise,Lukas & Ask

23.10.2013 kl.11:48

Det var kjæmpe koselig :D

Morro at mali og ask gikk greit sammen :D Tror de blir veldig gode venner etterhvert :D
Hege: Tusen takk:)
Ccrested: Tusen takk:)
Kristina: Så herlig at Heino er så snill då:) Sånn er familiehunden vår også (som Mali vaks opp saman med), merkar at det framleis heng igjen litt og at Mali får styre på litt vel mykje:/ Må ofte blande meg inn der for at familiehunden skal ha det så greit som mogeleg..
Elise og Lykke Liten: Tusen takk:)
Elise,Lukas & Ask: Ja, ikke sant:D

Skriv en ny kommentar

hits