Mali på skogstur i fine høstfarger

Malis bursdag ble ikke bare feira med lydighetskurs, men også en fin skogstur med bare oss to. Det satte vi stor pris på begge to, digg å bare gå i skogen og nyte natur og frihet. 

Jeg merker veldig godt at Mali er ganske annerledes når det bare er oss to og setter veldig stor pris på å få alenetid av og til. Hun er mye flinkere å høre på meg og jeg er sikker på at jeg er mer positiv og hyggeligere jeg også. Turen ble kjempefin og vi fikk tatt masse bilder.Lydighetstrening midt i skauen da - enkeltdekk 1 minutt. Det gikk supert!

Lydighetsøkta gikk veldig bra og i tillegg til godbiter hadde jeg også med yndlingsleika. Den falt godt i smak, og vi kosa oss med litt ekstra leik, før vi snudde og gikk hjem igjen til Oliver. Jammen ble det en haug leikebilder også. 
Mali er herlig, rett og slett!

Hvordan er din hunds favorittleike?

10 kommentarer

Sheltielife

17.10.2013 kl.22:47

Så fantastiske bilder av den nydelige jenta di! Og for noen fine høstfarger! :) Hvilken linse bruker du? Kjøpte du ny etter at Oliver "spiste opp" den forrige? ;)
Sheltielife: Tusen takk, Hanne!:D Haha, nei jeg har fremdeles det "spiste" objektivet:p Nikkor 18-105, vet ikke hva mer det heter... Den lever sine siste dager nå, så må snart ha ny. Fare for at det blir nytt kamera i sammen slengen, har nemlig plukket meg ut en herlighet^^ Det var bare pengene da...

enitram90

18.10.2013 kl.17:41

Så flotte bilder, å snakk om å få en fantastisk bursdag med både kurs og en så flott tur! Hun er bare så nydelig <3

Vel.. Waldemar sin favorittleke er en stor nebbdyret perry bamse, å gud bedre om noen andre enn han eller meg nærmer seg den leika :P Haha

Mens Wilo han elsker alt han ser han :D

Sheltielife

18.10.2013 kl.22:54

Åja.. så spennende! Vis meg, vis meg! Send link på kameraet! :D
enitram90: Tusen takk, så hyggelig og koselig å høre:))
Haha, så artig:)
Sheltielife: Oh yes!:D Vurderer å gå over til Canon, dette her: http://www.canon.no/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_SLR/EOS_7D/. Hva har du?;)

Sheltielife

21.10.2013 kl.21:54

åhh.. det er dyrt! har eos 400d.. et litt eldre kamera :) men det funker helt ok for meg! Har ei venninne som har 7d, og det er helt fantastisk! :D

Kristina

21.10.2013 kl.22:19

fantastisk fine bilder, du er flink :)

Når det gjeld favorittleike i huset her så varierar det litt. Vilma er inne i ein ballperiode no, medan Heino helst likar leikar av pels, skinn og slikt. Og begge er heilt ville etter godbitballar. Eg har tre ulike typar: Buster cube (godbit-terning med "labyrint" inni slik at godisen ikkje berre renn rett ut, den er heilt GENIAL. Forma gjer at hundane verkeleg må jobbe, for den trillar jo ikkje), ein rund mjuk og stor gummigodbitball (fordi terningen bråkar ein del. Denne har også "skilleveggar" inni slik at ikkje alt renn ut på ein gong), og Nina Ottosons DogDizzy (som har godbithol langt oppe, og er tung i bunnen slik at den alltid rettar seg oppatt med holet opp. Ein litt annan vri for å unngå at alt snopet kjem ut på ein gong, og gjer det vanskelegare for hundane å få ut noko). Eg har sansen for godbitleikar som du skjønnar, hehe.. Har lyst til å teste ut Nina Ottosons Dog Pyramid òg. Fungerar på same måte som DogDizzy, men er forma som ei kjegle med godbitholet langt oppe.
Sheltielife: Ja, det koster insane mye, men vil ha det likevel. Kommer til å bli godt brukt for å si det sånn;) Nice da!
Kristina: Tusen takk!!:D Har sett og hørt om flere av de lekene du nevner, kunne godt tenke meg en versjon av en godbitball jeg også:)

Skriv en ny kommentar

hits