Skal ta instruktørutdannelse

Jeg fikk et tilbud og en mulighet om en instruktørutdannelse. Hvor god den egentlig er, vet jeg ikke, men tida tikka, ni av tolv påmeldinger var registrert på no time, og jeg fikk minimalt med betenkningstid. Jeg hoppa i det, takka ja og skal nå starte på NKK Instruktørkurs Trinn 1. Wee?

Forventningene er minimale og jeg vet ikke om jeg kommer til å få noe som helst godt ut av instruktørkurset, bortsett fra at det kan være greit å ha på papiret. MEN når man får det gratis kan man nesten ikke takke nei. Sannsynligvis skal jeg jobbe litt for klubben min eller hjelpe til ved ulike arrangementer, siden de dekker utgiftene, men det ser jeg bare på som gøy og en god måte å komme seg litt inn i miljøet på. Får jeg en god start der, er det lettere å bli leid inn ved senere anledninger. Det er mange utdannelser og kurs jeg skulle ville tatt i stedet for, og jeg har hørt mye diverse om NKKs instruktørkurs, men jeg tenker likevel at det er verdt en sjanse. Det vil være en erfaring. Uansett. Og ja, jeg er kanskje negativ, men med tanke på hundetrenerutdannelsen jeg har, vet jeg at jeg kommer til å rynke på nesa ved MYE i dette kurset. Men hey, jeg får det jo GRATIS!

Noen som har noe erfaring med NKK Instruktørkurs Trinn 1? 

10 kommentarer

Lill-Iren

14.10.2013 kl.23:42

Ja NKK utdannelsen har jeg hørt mye negativt om også, boka "Din hund fortsetter" er en del av pensumet og den er vel litt utdatert?? Bra at det kommer noen å "rynker på nesen" da ;)

Vilde og Fenris

15.10.2013 kl.10:56

Grip sjansen, den er da gratis! Du blir uansett en erfaring rikere, og da vet du eventuellt hvordan den _ikke_ skal gjøres :p

Hvor har du tatt utdanning før?
Lill: Jess, de bøkene er visst litt vel gått ut på dato!! MEN jeg har også hørt at de ikke praktiserer straff og ubehag lenger, så blir spennende å se om det er så todelt med positiv trening og motsatt teori...:p
viilire: Hehe ikke sant:p Glad du deler det synet!
Jeg har hundetrenerutdannelse/atferdskonsulent-utdannelse fra Turid Rugaas / Hagan Hundetrenerskole;) Den kan absolutt anbefales!

Dreamden

15.10.2013 kl.16:20

Det hørtes litt morsomt ut da selv om det kanskje er litt skeptisk, og det er sant som du sier at du har det i hvert fall på papiret :D Lykke til :)
Dreamden: Tusen takk:)

Kristina

16.10.2013 kl.14:54

Det er jo ingen tvil om at du måtte hive deg med på dette, når du får det gratis. Og kven veit, kanskje du vert positivt overraska? Lykke til i alle fall!
Kristina: Hehe ja man må jo håpe at det blir bra;) Takk takk!

enitram90

17.10.2013 kl.03:19

Herre, så lenge det er gratis så hadde iallefall jeg takket ja :D Spennende, å lykke til, krysser fingrene for det beste ^^
enitram90: Ja, må jo bare gjøre det;) men kan garantere at det blir mye som stritter i mot meg og mitt, så jeg setter absolutt ikke forventningene for høyt. Dessuten er det jo ikke bare å gå kurset, men må jo også ha 20 hjelpetimer og oppnå vanskelige krav med egen hund, eller ha 60 hjelpetimer hos instruktør. Så det er ikke bare bare:p

Takk takk:)

Skriv en ny kommentar

hits