Siste turen hjemme - masse høstbilder

Siden jeg skulle dra tilbake til Kristiansand i går kveld, måtte dagen utnyttes til det fulle. Siste dagen min hjemme ble avslutta med en koselig tur med alle tre hundene og lillesøs.

Og vi kosa oss, dere. Gjett om! Det ble marka igjen gitt, for jeg likte meg utrolig godt der nå i de fantastiske omgivelsene. Høststemninga bare bobla og jeg bare nyter høsten samtidig som jeg går og gleder meg som en liten unge til vinteren. Snørekjøring og snødekka nydelig winter wonderland - ah!

Men høsten er nydelig den også. Det er første året jeg føler jeg virkelig setter pris på den. Se så fint da!


Manuelle innstillinger og litt i skumringa, så fokuset hopper litt hit og dit. Jeg trener trening, for det hele er fremdeles ganske ferskt og ukjent for ei som altfor lett velger å støtte seg på autoinnstillinger. 

8 kommentarer

Christin Elisabeth Smith

10.10.2013 kl.00:13

Så fine bilder, og så utrolig vakre hunder!
Christin Elisabeth Smith: Tusen takk:)

Kristina

10.10.2013 kl.11:43

kjempefine bilder. Hausten er flott den, men ingenting slår vinteren! ÅÅÅÅ som eg gler meg!!!!!! Har gledd meg i heile vår og sommar, heilt sidan snøen smelta tidlegare i år!!
Kristina: Tusen takk:) Haha, samme her!!

Ccrested

10.10.2013 kl.15:57

Flotte bilder, får skikkelig høststemning! :)

Sheltielife

10.10.2013 kl.21:22

Kjempeflotte bilder du hadde tatt! Og for en nydelig natur, og fine omgivelser du bor i! Høsten er så herlig med alle de fine fargene! :))
Ccrested: Tusen takk:)
Sheltielife: Tusen takk!:D Det var virkelig herlig å være hjemme på ferie!

Skriv en ny kommentar

hits