Superherlig høsttur med flotte bilder

Hver eneste dag her hjemme skal nytes til det fulle, og i dag gikk vi en kjempefin tur i marka og dro på besøk til besto. Kjempefin dag og jeg har sånn høststemning nå!

Oliver oppførte seg så bra på tur og var bare gøy å ha med å gjøre. Med lillesøs som medhjelper og stopphånda mellom han og sauene på beitet, gikk han nesten forbi uten å bry seg. Ellers var det nesten ikke noe lyd fra han og han tok seg tid til å stoppe når vi stoppa. Tydelig at å være skikkelig på landet er godt for han også. Mali løp løs, var bra lydig og bare kosa seg. Lillesøs gjorde en strålende jobb bak kamera også og tok masse flotte bilder av meg og hundene. 
På besøk var hundene eksemplariske! De lå fint og slappa av, og brydde seg så og si ikke om folk som vandra. Første gang Oliver var der, var han helt forferdelig og bjeffa, peip, stressa som en gal og hadde ikke ro i rompa et sekund. Han har utvikla seg utrolig mye. Til og med besto måtte skryte av hvor bra Oliver har blitt. Sånt er jo veldig stas. Jeg har uten tvil fått meg nye favoritt-høstbilder nå! 

Høstferien går strålende og vi koser oss veldig med både katter, kattunger, hunder og kanina Nusse. Det er også veldig tydelig at Oliver begynner å bli trygg her og kan både stå ute i bånd uten å bråke, være alene på rommet og legger seg fint ned og slapper av i stua. Han er blitt så flink, ah jeg er stolt!! Superflinke gutten min!

Har dere vært på tur i dag? 
Høststemning? 

10 kommentarer

Eva-Lena N. Buhaug

05.10.2013 kl.21:24

Fy for noen flotte bilder!!

Dreamden

05.10.2013 kl.22:08

Dette var utrolig fine bilder!! Likte aller best bilde nr.2 av deg og hundene, dere var vakre alle sammen! :D
Eva: Tusen takk!!:D
Dreamden: Tusen takk:D

Ccrested

06.10.2013 kl.10:13

Så nydelige bilder, flotte dere er! <3 Gleder meg til å treffe dere på D4A :D
Ccrested: Tusen takk:D Ja, det blir gøy med D4A!!

Vilde og Fenris

06.10.2013 kl.14:29

Så herlige bilder av dere! :D Dere ser så harmoniske og fine ut, dere passer liksom så godt sammen. Veldig morro å se på! Herlig at de er så flinke :D
viilire: Tusen takk, så hyggelig å høre!!:D Varmer veldig! Og ja, dogsa er SYKT flinke for tida!

Kristina

06.10.2013 kl.22:10

utruleg fine bilder!! Veldig kjekt at det er såpass framgang med Oliver :) du er flink!!
Kristina: Tusen takk!!:))

Skriv en ny kommentar

hits