Fire og 3,5 timers langturer to dager på rad

Vi er helt hekta på langturer for tida, Mali og jeg. Hun er så utrolig flink for tida og vi bare nyter turene sammen. Det er en drøm å gå med henne.

Onsdag fikk jeg ikke tatt noe annet enn to mobilbilder, men de fire timene ute bestod av sykkeltur, en times tur med en dverg puddel på seks måneder (Enya), lek med Enya, utforsking av noen nye nabolag/ny vei hjem, epleslang og lydighetstrening på skoleplassen. Makan til mange fluer i en smekk. Fire timer smekkfulle av moro og en veldig sliten frøken på sofaen resten av kvelden.

Torsdag var vi gira på tur igjen, og var så heldige å få låne med oss Ingeborg sin sheltie Molly. Mali og Molly er så gode venner og leker så bra sammen. 
Flere som digger langturer? 

20 kommentarer

Therese DH

29.09.2013 kl.19:58

så fine bilder! hva slags objektiv har du?

The life of Buddy

29.09.2013 kl.21:27

Ser ut som dere har hatt en toppers dag, så koselig å være på tur med lekekamerat :-) Utrolig flotte bilder du tar av nydelige hunder :-)

Enya og Inger Lise

29.09.2013 kl.21:29

Hei! Takk for tur og lek, Enya var veldig fornøyd og vi gjentar det gjerne! Ville bare si at du tar utrolig fine bilder :)

Sheltielife

29.09.2013 kl.21:47

Så fine bilder av to søte skjarmtroll! :) Langturer er koselig det, selv om det ikke bruker å bli så mye av det på oss! Men dette så veldig koselig ut da! :D

Marte og Sharko

30.09.2013 kl.11:58

åh! Så nydelige bilder av utrolig flotte hunder <3 Blir noen langturer om dagen her også, det er så utrolig deilig å være mye ute på høsten :)

Kristina

02.10.2013 kl.12:43

Superfine bilder! Det er deilig å gå langtur! Her hjå oss blir det berre eventuelle langturar i helgene. I vekene er det jo jobbings, og då er me som regel nokså slitne når me kjem heim, og då er det kanskje ikkje firetimars tur som står øvst på ynskjelista for oss tobeinte... :)

Ingeborg

03.10.2013 kl.10:12

Så utrolig flotte bilder! Godt å vite at Molly koste seg! :D Jeg savner hun så utrolig og du må bare låne henne så vet jeg at hun er i gode hender:)) Så utrolig fine bilder av henne<3 Og Mali selvfølgelig, så godt å vite de leker så utrolig godt sammen<3 Så ut som en utrolig fin tur, håper dere koser dere masse!<3 sees snart^^
Therese DH: Takk takk:) Bruker Nikkor en 18-105 mm her.
The life of Buddy: Tusen takk! Var kjempekoselig:D
Enya og Inger Lise: Takk i lige måde:) Mali også, vi må se om vi får til en dag til snart:) Tusen takk!,
Sheltielife: Tusen takk:D Veldig koselig det. Går litt i rykk og napp disse langturene her også, men veldig gøy når vi er inne i en god periode. Snart blir langturene forhåpentligvis med ski på beina og to ivrige trekkhunder foran:D
Marte og Sharko: Tusen takk:D Ja, herlig det!
Kristina: Tusen takk:D Er heldig og har ganske korte dager som student, så nesten alle dager er aktuelle for oss. Digg!
Ingeborg: Tusen takk:D Kosa oss veldig med frøkna di. Vi kosa oss veldig og hundene klarte knapt å la være å leke:P Sees snart ja:D

The life of Buddy

03.10.2013 kl.12:33

Jeg må bare spørre om en ting som er litt "utenom", du har bilder og tekst i sidefeltet, lager du det ferdig i photoshop eller henter du bare koder og limer inn. Jeg tråler nettet overalt for å finne ut av det men foreløpig har jeg bare funnet måte å lage egen design i photoshop...

Kristina

04.10.2013 kl.10:32

Kan du lage et innlegg om hvorfor du valgte Shetland Sheepdog og litt om rasen og et annet innlegg om rasen Samojed og hva du synes om den ?? :)
The life of Buddy: Det går helt fint, må bare spørre:) Bildene og teksten har jeg laga i Photoscape og Paint, og så lasta det opp på Photobucket og tatt linkene derfra, for tilslutt å lime de inn på riktig sted i HTML. Blogg takla ikke at bildene var for lange (for mange under hverandre i ett bilde), så har måttet dele sidebildene mine opp i tre eller fire bilder tilsammen.
Kristina: On its way!:D

Kristina

05.10.2013 kl.12:54

Ja, det er noko av det beste ved å vera student - ein har mykje meir friheit! Så saknar akkurat det. Men eg saknar ikkje å leve på lånekassen! :D
Kristina: Ja, friheten er helt utrolig digg! Haha, skjønner godt at du ikke savner å leve på lånekassa:p

Skriv en ny kommentar

hits