Endelig får vi dratt på Dogs4all

Oh yeah, i år blir det ENDELIG Dogs4all på meg! Togbilletter er bestilt og jeg er klar som et egg. Dette blir en sykt gøy helg - herlighet!!

Etter to år med hundetrenerhelger samme helg som Dogs4all, har jeg ikke kunne dratt til Oslo og fått med meg denne årlige hundehelga uansett hvor lyst jeg har hatt. Utrolig kjedelig, men i år er togbilletter bestilt og ingenting kan stoppe oss nå. Hanne er så grei og lar oss overnatte hos henne, så overnatting er også i boks. Hurra! Mali kommer til å bli med meg til Oslo. Hun tar gratis tog, så det er ikke noen ekstra utgifter med henne i den forbindelse. Dessuten får Hanne kurert litt av sheltiekos-behovet sitt, hehe... Vi skal snakke hund, shoppe til lommeboka er tom, se sheltier i ringen, få med oss så mye av morroa vi kan og ha en fantatsisk helg. Ææh!

Det blir så bra, jeg får ikke sagt det nok. Gleder meg helt vilt til en helg stappa full av hund! Skal også endelig få møtt Anette og forhåpentligvis supersøte Dennis - wooooh! 

Skal du på dogs4all? 
Med eller uten hund? 

15 kommentarer

enitram90

17.09.2013 kl.02:13

Åååh så gøy :D Kanskje vi kan møtes? :D

Vurderer om jeg skal ha med meg Waldemar eller ikke. Er jo utrulig mye folk så jeg får tenke litt mer på akkurat det der :D

Ccrested

17.09.2013 kl.06:57

Skal muliggens dit, kanskje vi kan treffes ja! Skal kanskje reise med oppdretteren til Kira :)

Eurasiermusher

17.09.2013 kl.11:07

JAAAAAAAAAAAA blir supergøy :D hehe endelig får vi møttes , spennende :D Og jeg får sett Mali i virkeligheten som jeg har sett på bilder en god stund nå hehe!! ;D

Marie, Ylva og Frigg

17.09.2013 kl.11:44

Woho, ser dere der da?!! :D Vi skal også til Dogs4all neeeemlig :D :D Skal ikke stille hund, bare shoppe, se og ha det gøy!

Pia Amundsen | PAHRO

17.09.2013 kl.12:09

YES, jeg skal på D4A i år også, med mindre noe håpløst skjer som gjør at jeg ikke kan (som egentlig hadde vært litt typisk meg :p). Dette blir mitt 3. år på rad, og jeg gleder meg til å se masse hunder, møte folk og shoppe meg blakk! Jeg tar ikke med hund fordi jeg syns ikke noe om å ha med hund på så store folkesamlinger, også liker jeg litt å ha den friheten der uten å ha med han på slep, hehe :p
enitram90: Wee:D Ja, plutselig går vi nok på hverandre:D
Ja, skjønner det, det er jo en stor påkjenning og utfordrende helg for hundene.
Ccrested: Så moro:D Håper du drar nedover!
#Eurasiermusher: Jaaa, endelig!!:D Det er jammen meg på tide nå;) Hihi, jess!
Marie, Ylva og Frigg: Weee, da møtes vi nok!!:D:D Skal du ha med Ylva og Frigg?
Pia Amundsen ~ Dyr: Hehe, satser på at du får det til:D Tredje året jeg forsøker å komme meg dit, og endelig lykkes det! Det skjønner jeg veldig godt, det er tøft for hundene å være med og synes det er veldig bra av deg å ha hunden være igjen hjemme!

Marte og Sharko

17.09.2013 kl.12:23

Så gøy :D Ja, vi skal også!! Vet ikke om vi skal ha med Sharko. Han trenger trening i slike miljøer, men samtidig er jeg redd stressnivået kan bli høyt.
Marte og Sharko: :D:D Ser den, det er ikke akkurat stedet for miljøtrening. Sikker på at minst 3/4 av hundene som er der er for stressa...:/

Marte og Sharko

17.09.2013 kl.12:51

Ja, ikke sant, men vi kommer til å komme borti mange slike miljøer når vi skal konkurrere i agility så vi burde trene på det, men tror det blir et litt for ekstremt miljø for han.

Marie, Ylva og Frigg

17.09.2013 kl.16:25

Klart jeg skal ;)
Marie, Ylva og Frigg: :D

Skriv en ny kommentar

hits