Hvor kjøpe hundeutstyr nå som Canis er borte?

Etter Canis ble lagt ned, vet jeg ikke lenger hvor jeg skal kjøpe hundeutstyr. Jeg hadde ei lang liste over ting jeg skulle kjøpe når høsten kom, som nå er sporløst forsvunnet fra hele nettet. Virker det som. Hvem selger Baggen f.eks.? Jeg finner ikke noenting lenger. Og i alle fall ikke til greie priser.

Er blant annet på jakt etter drakampleker i saueskinn o.l., og dette:

Hvor kjøper dere hundeutstyr? 
Anbefaling av nettbutikk?

8 kommentarer

Vilde og Fenris

27.08.2013 kl.16:12

Hundelivet har blitt sykt mye vanskeligere etter at Canisbutikken ble lagt ned. *Sukk*...

Det har jo blitt helt på tryne hvis man går inn på nettbutikken der nå, jeg skjønner ingenting av de anbefalte sidene som dukker opp da. Det er jo bare iPet, jo! Der har de ikke akkurat noe særlig mye bra heller...

Jeg er like lost som du, dessverre.
viilire: Ja absolutt! Skulle virkelig ønske den kom tilbake...
Tror grunnen til at iPet er der, er fordi Canis har inngått et samarbeid med dem o.l. (husker ikke helt), men nei, den er ikke engang i nærheten av å være så bra som Canis var og har et utrolig dårlig utvalg i forhold. Savner Canis jeg!

Kristina

27.08.2013 kl.23:22

Eg har ikkje handla så veeeldig mykje på nettet når det gjeld hundeutstyr, men eg har bestilt ein og annan ting frå hundeutstyr.no...men veit ikkje om dei har dei tinga som du er ute etter. Gjorde forresten eit kjapt søk etter drakampleikar no, for eg kunne også tenkt meg noko i skinn, og er det noko slikt du er ute etter kanskje: http://www.hundepoter.no/products/laerdummie-bitepolse

Ellers har eg faktisk berre brukt eit kaninskinn (heilt vanleg, utan noko "ekstra") som draleike. Men dei rivnar sjølvsagt etter kvart, så lurt å kjøpe fleire i slengen.. Men hundane er veeeldig begeistra :)
Kristina: Har vært innom hundeutstyr.no, men har merka at de har ganske stive priser på noen produkter i forhold til hva canis hadde. Kan ta en kikk innom igjen da, det skader ikke:) Er noe ala denne jeg er ute etter; http://fjellangerhundeskole.mystore.no/ds_product_info.php/products_id/133. Mali har en lignende som hun bare digger (begynner å bli litt slitt), så vi kunne trengt en ny èn!:D

Kristina

28.08.2013 kl.08:26

Ja eg anar ikkje korleis prisnivået er, for eg har som sagt ikkje handla så mykje hundeting på nett. Men har forstått at Canisbutikken har vore ganske bra! :)

Åå, det er sånn du tenker ja. Synd at dei ikkje hadde den på lager på Fjellanger Hundeskole då... Apropos Fjellanger: det er der eg går og har gått på alle hundekursa eg har vore med på faktisk!
Kristina: Canis var toppers!:D
Får bare håpe de får den inn igjen snart da, for en sånn MÅ vi ha! Så gøy, jeg har gått valpekurs hos dem! Ganske fornøyd, men det var noenting jeg rynka på nesa av...

Kristina

28.08.2013 kl.21:35

Ja det vil nok sikkert alltid vera sånn at ein ikkje er einig i absolutt alt som vert sagt og gjort på kurs! Slik er det for meg også, men sånn jamnt over så er eg fornøyd med Fjellanger. Var kanskje spesielt fornøyd med unghundkurset som eg tok med Heino i si tid, då hadde me ein kjempeflink trenar, han likte eg veldig godt. Blir nok ikkje unghundkurs med Vilma, for eg trur det blir litt overflødig. Greitt å ta det med fyrstegongshunden, men no kjenner eg ikkje noko behov for det i det heile tatt.
Kristina: Ja, kanskje det. Men etter hundetrenerutdannelsen min blir jeg nok aldri helt fornøyd med kurs igjen hos de fleste andre.

Skriv en ny kommentar

hits