Idyllisk skogssti og møte med valp

I går var Mali med meg på skolen, eller det vil si, hun lå i bilen og bare venta på at mutter'n skulle få pause. Mali hater å vente, men denne superpausen her var vel verdt ventinga.

Hver mandag har vi 1 time og 15 minutter pause midt på dagen, så i går benytta jeg sjansen til å lufte frøkna. Det lå tilfeldigvis igjen en sele og et kort bånd i bilen, så Mali gikk fint i bånd til vi var utenfor synsvidde for folka på parkeringsplassen. Skogssti, et øde jorde og bare idyll. I det jeg kobla av båndet, fikk hun raptus til tusen og løp rundt og flytta på svære pinner. Et fint sted for raptus da, og hun fikk lett fram et par smil hos meg. 

Vi rusla rolig videre før jeg slo meg ned på en stokk, og Mali fortsatte jakten på den perfekte pinne. I det vi skulle til å gå tilbake til bilen, kom det en mann over haugen og like bak kom en 11 uker gammel valp. Innkallinga satt og det ble ikke noe spetakkel. Mannen stoppa opp ved oss og var veldig pratesjuk, så hundene fikk hilse. Tror ikke det gikk to sekunder en gang før de var i full lek og løp etter hverandre. Utrolig gøy å se Mali med en så liten valp, og hvor fint de to leika. Ble litt bråk èn gang, da valpen snuste på Malis pinne, men ikke noe mer enn et knurr før leken var i full gang igjen. Rotrening, med en lite villig frøken... Hun. Vil. Jo. Løpe. NÅ! Og. Hele. Tida.


Den lille søte Tuva-valpen sleit litt med Malis lite valpetilpassa tempoSkulle virkelig ønske hver mandagspause kunne tilbringes sånn. Det var så fredelig og avslappende å rusle rundt der og tenke på alt og ingenting. Bilen tar dessverre snart kvelden, så det blir nok ikke flere slike studiepauser, men vi får gå en tur eller to hit i nærmeste framtid. 

Har dere vært på en digg tur i det siste?

4 kommentarer

Amalie og B

21.08.2013 kl.12:18

11 mnd'er eller 11 uker? hehe :P

Kristina

21.08.2013 kl.13:20

så koselig dette høyrtes ut!! :D
Amalie og B: Haha, 11 UKER såklart!:p
Kristina: Perfekt avkobling:)

Skriv en ny kommentar

hits