Dag 6 - Fem ting du ønsker deg til hunden din

Dagens challenge: Fem ting du ønsker deg til hunden din. Hundeutstyr har jeg i alle fall ikke noe problem med å bruke penger på, og det er faktisk en del ting vi trenger nå. 

Godt turutstyr 
Naturlig nok faller valget på Baggen når vi skal kjøpe trekkbelte og ny kjørestrikk. Det beltet jeg har nå er ganske slitt og dårlig, så Baggen Villmark X1 må i hus før snørekjøringssesongen starter. Slike bånd med strikk i er også helt vannvittig digge når man har en hund som trekker, så vi skal ha minst ett til.Trekkutstyr
NonStop er blitt et favorittmerke hos oss, og mer skal det bli. Superfornøyd med trekkselen til Oliver og har lyst på den til Mali også, men den blir dessverre altfor stor, så mulig vi må kjøpe halvnome til henne eller bestille noe fra Seleverkstedet. Jeg har veldig lyst på NonStop halsbånd til Mali, og potesokker er en forbruksvare.

Til villmarka
Og helt tilslutt, i en liten parentes, vil jeg gjerne smyge inn noen flere ting hundene ønsker seg. Alt blir ikke direkte til hundene (bortsett fra kløv), men det er noe som vil være med på og gi hundene gode opplevelser ute i skog og mark.


Da var vel nesten hele sommerlønninga brukt oppp?!? Vi får leve i drømmene litt til, for det er jo tross alt "snart" jul. Baggen belte, kjørestrikk og trekksele til Mali blir prioritert i første omgang. 

Hva ønsker du deg til hunden din?

10 kommentarer

Hund og friluft

05.08.2013 kl.21:46

Nonstop er et bra merke, men synes det er alt for dyrt. Har blant annet selen, men liker gresshoppa (femund) mye bedre. Dessuten mye billigere ;)
Hund og friluft: Jeg synes ikke det er så ille dyrt egentlig, kommer litt an på hva man sammenligner med, men jeg synes det er verdt hvert øre med tanke på kvaliteten:) Skal sjekke ut gresshoppa!

Vilde og Fenris

23.10.2013 kl.10:55

Så fint satt opp dette var! Denne idéen stjeler jeg nok, hehe. (a)

Jeg syns ikke non-stop er så fryktelig dyrt jeg heller, men så får jo jeg en del rabatt siden jeg jobber i butikk, da. Jeg har også veeldig lyst på det Baggen magebeltet m/ kjørestrikk, men jeg klarer ikke å bestemme meg for enten det eller non-stop sitt comfort trekkbelte... Luksusproblemer, altså.

Har du prøvd lavt trekkpunkt til Oliver med non-stop trekkselen? Jeg sliter med å holde selen korrekt på Fenris med en gang det er lavt trekkpunkt siden han har høy haleføring når han er glad. Selen glir til siden og han får også dermed trekkpunkt på siden, æsj.

Når bruker du potesokker? Hvordan holder du det på potene deres? Det bare sklir av Fenris sine poter. Har du flere type potesokker, og hvordan bruker du i såfall til hvilken vær? Rotete kommentar dette :p
viilire: Takk for det, stjel i vei;)
Her blir det garantert Baggen-belte - endelig!! Kjøper på Dogs4all tenker jeg. Ville absolutt valgt det foran Nonstop sin "underbukse":p haha..

Jeg har dessverre ikke prøvd lavt trekkpunkt... så kan nok dessverre ikke hjelpe:/ Kanskje du kan høre med Anette (eurasierdennis.blogg.no)?

Potesokker bruker jeg ganske mye, f.eks. i situasjoner hvor vi snørekjører, når vi går turer på skare og hvis potene er såre, tørre, sprukne osv. I mange ulike situasjoner på snø altså, og på salta veier o.l. Jeg har hatt flere dårlige potesokker til Mali også, men har funnet noen som er knall nå! De som er bilde av i dette innlegget er bra, og til Mali er disse favorittene: http://www.hapoo.no/produkt/hundeutstyr/jakt/potesokk-cordura. Har nesten samme type til Oliver. Kjøp Cordura i alle fall, de varmer ikke, men henger knallbra på begge mine og anbefales på det sterkeste;) XXL sine skal være gode også, får vel 4 stk for rundt en hundrelapp;D

Vilde og Fenris

23.10.2013 kl.21:12

Har faktisk de samme potesokkene de Fenris, de sitter som støpt! Eneste som er kjempesynd er at de blir gjennomvåte i våt snø/regn.

Bruker du trekkbelte til noe annet enn snørekjøring? Heller også mer mot baggen sitt belte :p
viilire: Moro:) Om det er veldig kaldt pleier jeg ofte å bruke et par andre sokker under til Mali, men ja de kan bli ganske våte..

Jeg bruker trekkbelte nesten daglig;) Mye til vanlige turer, og ellers snørekjøring, for å ha frie hender og hundene i beltet, joggetur osv. Skal også bruke det til trekk. Så bra!!:D

Vilde og Fenris

24.10.2013 kl.09:29

Joggetur!! Det har jeg faktisk ikke tenkt på i det heletatt, haha :p Det var smart, er kjekt å slippe å holde i bådet, altså. Bruker du dekken på Mali om vinteren, evt. en strikkagenser eller noe?
viilire: Hehe, det er veldig greit:D
Har hovedsaklig to dekken til Mali som jeg er fornøyd med:) Dette vanntette fleecedekkenet (http://bloggfiler.no/hundelykke.blogg.no/images/1669815-10-1358706820853.jpg) og dette vinterdekkenet (http://bloggfiler.no/malisdagbok.blogg.no/images/1372378-7-1354904225917.jpg). Begge Hurtta. Hadde strikkegenser til henne da hun var valp, men ikke brukt det siden det (egentlig bare fordi jeg er SÅ fornøyd og heller bruker de to dekkena). Hva med deg og til Fenris?

Vilde og Fenris

25.10.2013 kl.10:46

Hurtta <3

Hurtta er best på dekken, ingen over, ingen ved siden! Kanskje jeg burde ha dekken til Fenris også? De var veldig veldig fine, de Mali har. Jeg har ingenting slikt til ham, bare regndekken. Alle sier at jeg ikke trenger det til ham siden har har så mye pels, men jeg har lyst på ett eller annet, spesielt til de kaldeste dagene, tror jeg... Virker det som om Mali fryser om vinteren?
viilire: Jeg var mer begreista for Hurtta før og det har nok dabba litt av, men som sagt strålende fornøyd med disse to dekkena;)

Jeg kommer fra Voss hvor vi kan ha ganske mange minus, så helt fra Mali var valp har jeg tatt på henne dekken når gradene viser mange blå. Hun har jo heller ikke så tykk og lang typisk sheltiepels. Har merka på henne en del ganger at hun fryser, så jeg er heller føre var med dekken og potesokker;) Potesokker er viktigst for henne, da hun fryser veldig lett på beina. Skulle hatt noen litt tykkere også (som helger godt på), si i fra hvis du kommer over noen;)

Skriv en ny kommentar

hits