Oliver er så flink... og vakker!

Jeg tok med Oliver for å ha godbitsøk for noen dager siden. Han er kjent for å ikke kunne stå stille to sekunder i slengen og uten konsentrasjon til å bruke nesa - men så skjedde det noe. 

Hjortekjøtt gjorde susen! Eller det vil si, han klarte å ta en fire-fem biter om gangen. Og det er utrolig bra til å være Oliver! Han søkte litt (begynner å skjønne søke-kommandoen nå), gikk rundt og "samla seg" igjen, før han søkte litt til. Rykk og napp, men framgang! Og jeg er stolt.


Rimelig fornøyd med både gutt og bilde

Det var utenfor "komfortsona" hans (som er stua), det var minimalt med lyd fra gutten (kun litt piping pga stress, men det tolereres selvfølgelig!) og det var en stykk smilende hundeeier som lå på alle fire med rompa i været og kamera nedi gresset. Lykke.

Blir godbitsøk brukt hos dere? 

18 kommentarer

Tiba(&Annika)

11.06.2013 kl.07:38

Fantastisk bilde! :D

Marte og Sharko

11.06.2013 kl.08:50

åh! Så bra :) Og for et flott bilde av han! Hvordan går det med vekten hans for tiden?

Vi har ofte godbitsøk. Enten i gresset/snøen, skogen eller rundt i leiligheten :)
Tiba(&Annika): Tusen takk! Et av mine favorittbilder av han:D
Marte og Sharko: Tusen takk:) Ja, kjempebra! Vekta hans går det ikke bra med.. altfor (og farlig) tynn:( Driver å styrer med veterinærer...

Heldige Sharko:) Godbitsøk er utrolig gøy.

The life of Buddy

11.06.2013 kl.23:43

Han er bare kjempefin! Vi har stortsett hatt søk i stua vi, og det er ikke lett å konsentrere seg om hva vi holder på med...vimser alle veier jeg, men finner alltid alle tilslutt :-)
The life of Buddy: Tusen takk:) Søk i stua er et fint sted å starte, begynte der med Oliver også:)

Marte og Sharko

12.06.2013 kl.08:12

åh :( Så trist å høre! Hadde håpet det begynte å bli bedre siden du ikke har skrevet noe særlig om det i det siste (mulig det bare er jeg som ikke har sett det :P). Håper virkelig han blir frisk snart!!

Marie, Ylva og Frigg

12.06.2013 kl.09:31

Så kjekt med fremgang:) Jeg bruker godbitsøk veldig mye etter tur med Ylva når vi går i områder med mange hunder (der det markeres deretter), det hjelper veldig mye for å få henne ned på jorda igjen :)

Linn - Hund, foto og hverdag

12.06.2013 kl.13:58

Så flott! Fantastisk herlig med fremgang :)

Nja, jeg pleier å hive litt godbiter på gresset til Aila når hun kjeder seg eller har litt for mye energi, men utover det er det meget lite søk her i huset =)
Marte og Sharko: Mhm:( Har ikke skrevet noe mer om det hovedsaklig fordi det ikke er noe nytt (og han er i alle fall ikke blitt bedre), og for å ikke fokusere på det negative (tungt nok å bare vite det, så orker ikke skrive om "antagelser" osv). Vi skal til veterinær igjen og det kommer til å koste skjorta, så skal oppdatere når vi har vært der:) Tusen takk!
Marie og Ylva: Veldig gøy når framgangen blir synlig:) og ekstra gøy når det er Oliver det er snakk om:) Så bra godbitsøk er nyttig for dere også, gøy:)
Linn: Tusen takk, ja virkelig fantastisk:) Fin aktivitet når hundene kjeder seg:)

Marte og Sharko

12.06.2013 kl.14:54

Skjønner :(
Marte og Sharko: Mm:(

Elise og Lykke Liten

12.06.2013 kl.18:03

Så gøy! Flink du er med han! :)
Elise og Lykke Liten: Tusen takk:D

Linda Svendsen

13.06.2013 kl.13:07

Åå, så morro :D Flinke!
Linda Svendsen: Tusen takk!:)

Skriv en ny kommentar

hits