Solnedgang på stranda

Etter foredrag om hund og hundetrening i dag, tok jeg med Mali til Hamresanden for litt kvalitetstid med frøkna. Veldig koos!

Mali løp løs og kom gledelig løpende på innkalling til meg, pannekaka og leverposteien. Flinke jenta. Snusa som en gærning rundt omkring og nøt helt klart å være "alene-hund" igjen. Oliver er litt innpåsliten for tida (Mali har fått løpetid), så godt for Mali å komme seg litt unna også. For ikke å nevne, syyykt digg for meg å gå bare med en "normal" hund.
Vi gikk glipp av det fineste fra solnedgangen, men var ganske fint på stranda likevel. Det ble også litt rotrening og "ikke bjeffe på mannen som fisker"-trening på plenen. Stort sett flink jente, og jeg tror vi skal komme godt i mål med litt mer trening.
Trener dere på noe spesielt for tida? 

8 kommentarer

Ccrested

29.05.2013 kl.07:58

Så flinke dere er, nei vi gjør faktisk ikke det. Vi slapper av og jeg stresser til eksamen og "nyter "allergi tiden :P

Linda Svendsen

29.05.2013 kl.08:51

Hehe, skjønner at det er godt med litt alenetid for hun når hun har løpetid ja, innpåslitne gutter assaa, hehe.

Vi trener vel foreløpig etter en dag på å ikke hoppe, ikke bite og å gjøre fra seg ute, haha :)

Marte og Sharko

29.05.2013 kl.11:16

Så fine bilder :)

Vi trener mest agility, men vi trener også en del rotrening i forskjellige miljøer

Linn - Hund, foto og hverdag

29.05.2013 kl.15:18

Med Nova trener jeg mest på finpussing av gamle triks jeg aldri helt har fått slik jeg ønsket :) Aila trener på en god del typiske valpeting som gå pent i bånd, ikke stjele mat fra bordet, at tapeten ikke er til å rive av og sko smaker ikke så godt som hun tror, haha - eller trener vi for tiden på å rulle rundt :)
Ccrested: Takk for det:) Deilig å slappe av også, blir mye av det her også inni mellom:p
Linda Svendsen: Hehe ja absolutt:p Hun sier heldigvis bra i fra til han, men hormonene hans tar litt overhånd og ignorerer Malis kjefting.. dessverre er han såpass mye større enn henne også, at han "vinner". Bruker bånd i stua nå, bare få å få litt fred;) Han tar ikke helt på færde.. enda:p

Hehe så flinke:) Tipper dere har det rimelig okei for tida;D
Marte og Sharko: Takk:)
Så gøy! Er noe helt annet å trene for morroskyld enn å trene på problemer:) men jeg skal virkelig ikke klage; synes problemer egentlig er kjempegøy å jobbe med.
Linn: Hehe, høres ut som dere trener på mye gøy:)

Skriv en ny kommentar

hits