Knalltur etterfølgt av chillaxing

God stemning i går på tur med Elise og hundene. Oliver og jeg var ute i fire timer tilsammen, så var bra slitne - og veldig fornøyde - når vi kom hjem igjen.

Vi gikk en flott tur til noen troll og en strand, i knallværet. Hundene kosa seg og det gikk veldig bra med hannhundene våre (som begynner å skjønne at de ikke må hate hverandre). To fotoglade jenter og tre fotogene hunder - dere kan tro det ble mye bilder ja. Ellers nøt vi den nydelige utsikt utover vannet, bølla mi var litt teit og Lukas tok et bad sammen med noen ender. Koos på tur!Foto: EliseFoto: Elise


Vårt aller første fellesbilde av hannhundene stilt opp - flinkiser! Foto: Elise


Sjarmøren sjarmerer med et triks han egentlig ikke kan!^^ Digga dette bildet, taaakk Elise 

Etter to timer på tur i skogen og masse daffing ved vannet, ble det avslapping på verandaen på hytta. Fy flate jeg vil ha veranda altså! Sykt chill å ligge der med sola i ansiktet og verdens beste koseklump ved sida mi. Ja takk til flere sånne dager!Før vi dro hjem igjen, satt vi litt på parkeringsplassen og hadde rotrening. Oliver la seg ned. La. Seg. Ned. På eget initiativ. Ja, han var sliten, men likevel. Flinke gutten!!! Ca 15 munutter senere var vi hjemme og Oliver stod ute på plenen litt, før han ble med inn (han liker veldig godt å stå ute litt rett etter tur). Og resten av dagen sov han godt. Digg.


Jeg liker virkelig "vårt nye liv", hvor vi er mer sammen med andre hunder og får fantastiske opplevelser sammen. Det skal vi helt klart fortsette med. Kanskje hannhundproblemet blir kurert raskere enn jeg hadde turt å håpe på? 

Lørdag var vi forresten ut til Elise, og gikk tur med hundene. Kjempekos. Etterpå stod Oliver ute på verandaen og jeg fikk også kose med noen kattunger.. farlig! Ikke lyst på pus nei...

Hadde dere en fin helg?

4 kommentarer

Linda Svendsen

22.04.2013 kl.14:07

Herlige bilder da, fikk skikkelig vårfeeling :) Og så bra gutta begynner å komme bedre overens! :)
Linda Svendsen: Tusen takk:) Ja, ikke sant! Det er det gøyeste av alt, har nesten begynt å drømme om at de en vakker dag kan bli venner nå;)

Marte og Sharko

23.04.2013 kl.11:00

Så flotte bilder :) Og super flinke hunder!! Så ut som en herlig tur.
Marte og Sharko: Takk takk:) Kjempedigg!

Skriv en ny kommentar

hits