På tur i langline og regnvær

Jeg kan ikke huske sist jeg gikk på tur i regnvær, så det var på tide. Værmeldinga var ganske dårlig, og det gikk ikke lange stunden før det begynte å regne. En time, 25 minutter og litt over 7 km - vi ble kliss klass, begge to.

Ingen kan nekte for at det var forfriskende i alle fall. Jeg hadde lagt langlina dobbel, så han gikk litt ekstra bevegelsesfrihet (mens jeg likevel har kontroll), og det så ut til å passe gutten fint. Det første som skjedde var at han så nabokatten, men heldigvis landa han igjen ganske raskt, og vi hadde en fin tur helt til vi begynte å møte hunder. På en strekke på kanskje 1,5 km, gikk vi nesten i kø og måtte holde passe tempo for å ikke ta igjen hunden foran og holde oss langt nok unna hunden bak. Samtidig som vi måtte gå i store buer for møtende hunder. Ikke akkurat sånn jeg så for meg søndagsturen. 

Vi holdt ut, og kom oss inn på en sidevei og gikk en fin runde i skogen. Dessverre var det er par hunder der også, men det gikk noenlunde bra. Oliver fikk et par bjeffeutbrudd på turen, både med og "uten" mening, men inne i skogen gikk det bedre. Å møte folk uten hunder går bra. Han vil gjerne hilse på alt og alle, men hilseforbudet har ikke blitt brutt enda.

Bildene tok vi i en undergang, tagging er i grunnen ganske kult som bakgrunn.Til Olivers fortvilelse måtte han rett i dusjen når vi kom hjem, våt, ekkel og forferdelig skitten. Det lyste av hele han at han ikke ville, men da vi starta å føne, var livet helt topp igjen. Han la seg ned og nøt virkelig å bli føna, skikkelig sjarmtroll. Nå ligger han og lader batteria, tydelig sliten. 

Har dere hatt en fin helg?

6 kommentarer

Marie, Ylva og Frigg

14.04.2013 kl.18:02

Det er så deilig å gå i regnet synes jeg! Så forfriskende :) Lukten av regn er også deilig synes jeg, dessuten er det ekstra godt å komme inn igjen ;)

Vi har hatt en super helg med Hege, Nico og en stykk herlig valpis :)
Marie og Ylva: Ja, kan være utrolig deilig...når man ikke blir våt til skinnet:p men ekstra digg med dusj og tørre koseklær etterpå da^^

Så herlig, fått inntrykk av det via bloggen din også:)

Ccrested

14.04.2013 kl.23:08

Så herlig da! Var fint det bildet med graffitien ja! ;)
Ccrested: Litt vått, men også litt digg:) Takk takk!

Linda Svendsen

15.04.2013 kl.23:40

Likte godt det første bildet :)

Har hatt en super helg vertfall - har jo besøkt Enya! :D
Linda Svendsen: Takk takk:) Ja, sikker på at det var knallgøy:D Skal virkelig prøve å følge min neste hund helt fra starten av også.

Skriv en ny kommentar

hits