15 km på ski med Elise og gjengen

Sist tirsdag tok vi sekken på ryggen, skia under armen, heiv oss på bussen og rusla gjennom sentrum, før vi hoppa på en annen buss. Skitur med Elise, Lukas og Nikita stod på planen, og dit er det mildt sagt et styr å komme seg med så mye utstyr og en hund som ikke er veldig komfortabel på buss. Vi kom fram tilslutt og fikk en flott skitur. 

Vi endte opp med å gå 15 km på ski. Løypene var fine og hundene i bra trekkehumør så og si hele veien. Litt hannhundtull fordi vi ikke klarte å holde nok avstand til en hver tid, men alt i alt gikk det ganske greit. Vi hadde med pølser i sekken og satte oss ned og grilla på tilbakeveien - koos!
Oliver har fått dilla på å grave, rulle seg og leke i snøen - et sånt avslappende forhold til ting rundt seg er ganske nytt for oss, men gjett om vi liker det!!


Oss to da - foto: EliseVi ble hos Elise til kvelden, og Oliver nøt gledelig livet ute i hagen alene. Han er virkelig råflink. Fikk noen barn å se på, ble litt action da han oppdaga katten inne og han ble lei mot slutten (ble flytta inn i gangen), men han oppførte seg bra og klaga ikke mye. Hundene var bra slitne når vi kom tilbake, og slike flotte turere håper vi å få til flere av før snøen forsvinner helt. Hvis ikke skal vi alltids nyte livet på kickbike fram til neste skisesong.

Har dere vært på ski / tur siste uka? 

13 kommentarer

Thea Marie Bremar

07.04.2013 kl.16:51

Turer må til hver dag! I dag gikk jeg en god tur inn i skogen og satt meg på en stubbe og nøt sola mens hundene lå ved siden av og koste seg med hvert sitt tyggebein. Ble vel en tur på nesten 2 timer. :D

Skulle ønske jeg hadde et par ski så jeg kunne gått litt, er mange år siden jeg har stått på langrenn!

Synne

07.04.2013 kl.18:32

Åhh morro :D Store framskritt hos dere ! Vi var på ski idag :)
Thea Marie Bremar: Hehe, litt uenig i at hundene må ha tur hver dag. Mine får ikke det og jeg tror det har det knallbra for det, men aktivitsering og lufting blir det selvfølgelig:)
Høres ut som en herlig tur da, og du må få tak i langrennski, synes jeg;)
Synne: Jaa, virkelig knallbra!:D Åh så kos!

Thea Marie Bremar

07.04.2013 kl.19:15

Tja, jeg regner lufting og tur som det samme! Hundene mine får som regel 1-2 turer om dagen + at de har en hundegård som de er i som de vil når vi er hjemme. :D

Langrennski har min mor lovet meg at jeg skal få til neste vinter, så jeg gleder meg allerede :)
Thea Marie Bremar: Lufting for oss kan bare være to minutter rett utenfor døra, så det går absolutt ikke som tur for oss;) Har du bilder av hundegården? Er på jakt etter til Oliver, og vil gjerne ha anbefaling om du er fornøyd med din!
Åh så bra, da får dere nok mange flotte turer sammen:D

Thea Marie Bremar

07.04.2013 kl.19:29

Vi har bare satt opp gjerde i halve hagen, så det er ikke en hundegård som er kjøpt! Blir vel alt for lavt gjerde for Oliver.. Hundene storkoser seg når de kan være i hundegården, for da kan se alt som skjer her på feltet vi bor på! :D

Ja, skal si jeg gleder meg til skitur med hundene! :D
Thea Marie Bremar: Ah okei, trenger nok to meter i høyde for gutten tenker jeg;) tryggest det! Tenkte å få den opp til sommeren, så han kan være der i stedet for inne på rommet mitt når jeg er på jobb. Får vi "kosa" oss begge, hehe;)

:D

Thea Marie Bremar

07.04.2013 kl.19:36

Ja, det hadde vært lurt! Min bestefar har en finsk støver og han har en hundegård som er på 5x5 meter som han er i mesteparten av dagen. Hundegården er vel rundt 2 meter høy om jeg ikke tar helt feil! Der har han hundehus og litt leker til bikkja, Pan som han heter koser seg virkelig i den hundegården :D
Thea Marie Bremar: Ah okei, skjønner:) Hundehuset her er jo i boks allerede, så må bare få det til vestlandet og få kjøpt gård, så blir det nok bra!

Thea Marie Bremar

07.04.2013 kl.19:40

Det høres ut som en god plan! Jeg har selv alltid drømt om å bo på en liten gård :D
Thea Marie Bremar: Jepp! Mente egentlig hundegård her, tro'kke jeg skal ha noen gård selv;) Anlegg med hundegårder blir det, men ikke noe husdyr av noe slag!

Thea Marie Bremar

07.04.2013 kl.20:13

Åja, hahaha!

Skriv en ny kommentar

hits