Skitur på fjellet i påsken

Det har blitt mye ski i påsken - naturlig nok - og jeg kosa meg masse på fjelltur med mamma, lillesøs og de tre hundene en dag tidlig i påsken, med ski på beina - så klart!

Grilling på bål, soling, appelsin og kvikk lunsj - akkurat slik en perfekt påsketur på fjellet skal være. Føret var litt crap (helt skare og så plutselig 30 cm dyp snø om hverandre), så det ble mye tryning (spesielt med en trekkhund som trekker ekstremt i nedoverbakker), men vi kom oss hele ned igjen. Knalltur i alle fall, og selvfølgelig helt nydelig.Digger det bildet her - speidende, rolig gutt^^


Jeg kan nok trygt si jeg fikk en god dose vestlandsfjell i påsken, så tipper det holder rimelig greit til sommeren. Da blir det turer da med hundene, hoho. Vi er så heldige å ha fri i dag også, så da bærer det avgårde på ski igjen med Elise, Lukas og Nikita.

Flere som har fått gått på ski i påsken? 

19 kommentarer

Marte og Sharko

02.04.2013 kl.09:37

Så flotte bilder!! Har vært hjemme denne påsken, men har vært på et par skiturer likevel :)

Ccrested

02.04.2013 kl.09:49

Heldige dere er! Det så koselig ut :))

Eurasiermusher

02.04.2013 kl.10:35

DEILIG !! :D

Synne

02.04.2013 kl.11:33

Nydelige bilder :)

Marie, Ylva og Frigg

02.04.2013 kl.14:10

Så utrolig deilig ut! Spørs om jeg også må kjøpe meg langrennski til neste vinter :)

Charlotte

02.04.2013 kl.17:45

Så passe digg ut kan man si. Hvor er dette, så du skrev på Vestlandet bare? Ikke noe er som kvikklunsj, appelsin, gul brus og godt selskap i påsken. Har selv fått en flott snørekjøringstur i påsken. Falt veldig for portrettbildet av Oliver, så majestetisk.
Marte og Sharko: Takk takk:) Så herlige da, høres digg ut!
Ccrested: Det var det absolutt:D
EurasierDennis: Jaaa!:D
Synne: Tusen takk:)
Marie og Ylva: Hva? Har du ikke ski?:O Det må du få deg vettu!;) Gå på fjellet på ski med hundene er virkelig helt fantastisk!
Charlotte: Hehe, ikke sant:) Det er på Voss. Så gøy da:) Tusen takk!

Marie, Ylva og Frigg

03.04.2013 kl.10:50

Jeg liker ikke å gå på ski ;) I hvert fall ikke slalom og sånt... Langrenn er morsommere, men har aldri synes det har vært noe supergøy :) Jeg var likedan når det gjaldt tur og jogging før også, men det var FØR jeg fikk meg hund ;) Så jeg tror ski med hund er noe heeelt annet enn å bare gå bortover med familien :) Jeg blir automatisk mye mer positiv til ting så lenge jeg får ha med Ylva, hehe :)
Marie og Ylva: Aha skjønner:) Tipper du kommer til å like det bedre med hund ja:D og når portisen er stor nok til å trekke blir det nok enda gøyere (om du skal bruke den til trekk):D

Marie, Ylva og Frigg

03.04.2013 kl.22:03

Ja, skal bruke mye til trekk :) Vi går mye på rollerblades da, det er gøy :D
Marie og Ylva: Uuh kult, det høres knallgøy ut:D

Aleksa

04.04.2013 kl.16:51

Hei på deg!!! Sykt bra blog. Liker spesielt den er så av så høy kvalitet at du tar oss som leser seriøst. Mange bloggere bare lager masse innlegg og gidder ikke bruke tid på blogeni det hele tatt. Det er derfor alltid like gøy å se noen som faktisk tar meg som leser på alvor! Jeg har ikke blogg fordi jeg fikk så mye uhøflige mailer, men jeg ønsker at du ikke skal gjøre det samme om du får stygge kommentarer fordi da vinner mobberne. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konkurranse jeg har funnet som er sykt bra!! Premien er energidrikke i et år. Det er utrolig flott for meg om jeg vinner fordi jeg er helt addicted to Monster - jeg drikker det hele tiden! Hihi. Men kanskje du har mer lykke enn meg?! :-) Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en solfylt dag!!!

Susanne Håheim

04.04.2013 kl.21:58

Så kosleg!:) Vi har gått ein del på ski og truger på isen og i skogen i påska. Tok ikkje sjangsen på å reise på fjellet før vi har fått tak i potesokkar. Æsj, må jammen ta å skaffe det no snart! Neste lønning, så skal dei få begge to!:)
Susanne Håheim: Veldig koselig ja:) Høres veldig gøy ut det da:)

Skriv en ny kommentar

hits