Drar på overnattingstur under åpen himmel

Fy flate, dette været her altså! Det går bare ikke an å sitte inne. Til tross for festing i natt og at det snart er kveld, hopper vi ut i noe som kommer til å bli en knalltur. Energinivået og humøret er supert (ikke noe hangover her i gården nei), hundene er gira og vi har snaart pakka. Vi skal på overnattingstur i kulden - under åpen himmel!!

Vi hiver på oss ski og tar med pulken på overnattingstur under åpen himmel. De siste nettene har det vært nydelig måneskinn (fullmåne i går?) og stjerneklart, så det ser absolutt ut som også denne natta her blir vakker. Aner ikke om jeg har bra nok utstyr (pga kuldegradene), men det finner vi nok ut av før eller senere. Det verste som kan skje er jo at vi må gå hjem igjen i natt, og det er jo egentlig ikke ille. Har med masse mat, soveposer, liggeunderlag, fjellduken, varmt tøy og utstyr til å tenne bål (pluss ved), så det ser lovende ut.

Min første overnattingstur på vinteren, første overnattingstur under åpen himmel, og første overnattingstur alene. Woooh, gleder meg!


Så sorry for forsinkelser på innlegg, peepz, men vi er "dessverre" gira på å ta litt sjanser, leve livet, leke Monsen og stappe enda mer opplevelser inni denne påsken her. Mali, Oliver og jeg skal på tur ja. Fy flate, dette blir awesomt!

Har du overnatta ute på vinteren før, eller under åpen himmel?

6 kommentarer

Ccrested

29.03.2013 kl.18:11

Spennende! :))

Beate

29.03.2013 kl.20:40

Hørtes ut som en spennende tur :) Håper dere hadde en fin tur :)

Elise, Lukas & Nikita

30.03.2013 kl.13:25

Så galen du er :) skal bli gøy å høre ossen det gikk :)
Ccrested: Jaa:D
Beate: Det var superflott på fjellet, vi kosa oss masse:)
Elise, Lukas & Nikita: Haha, må jo leve mens vi kan:D Knallflott på fjellet:D

Skriv en ny kommentar

hits