Flyr hjem på påskeferie

Dere har kanskje fått med dere at vi skal ha tidenes påskeferie i år? Vel, den starter om et par timer allerede. VI skal fly hjem da, Oliver i lasterommet og Mali i kabinen. 

Jeg er superlite effektiv med pakking (som vanlig), men gleder meg vilt til å komme hjem nå. Vi skal FLY hjem da! Kjenner jeg har litt vondt i magen og gruer meg veldig til å sende Oliver avgårde i lasterommet. Han skal dopes godt ned (burde kanskje tatt noe beroligende jeg også), så håper det går bra. Vi drar rett på hytta, så blir ikke noe særlig aktivitet her inne før søndag igjen nå. Med mindre jeg er superheldig og får låne trådløst nett, vet jo aldri med snille slektninger. 

Ønsker alle en super påske!
Flere som har påskeplaner?

8 kommentarer

Linda Svendsen

22.03.2013 kl.19:43

God påske til deg også! Blir først valpefødsel, deretter hyttetur til Vinstra med familie på meg :) Perfekt påske etter min mening!

Linn - Hund, foto og hverdag

22.03.2013 kl.20:47

God tur og god påske =) Krysser fingrene for at alt går bra med Oliver :) Til jul må Aila sendes i lasterommet også - gruer meg allerede...

Clickerdog-alt om hund.

23.03.2013 kl.00:37

God påske til dere også! Håper det går bra med Oliver. Jeg for min del hadde aldri i verden turt å dope ned en hund for så å sende den i lasterommet. Ute av stand til å sjekke til han osv. Han får jo fortsatt meg seg hva som skjer, selv om han er sløv. Det advares jo om at hunder ofte blir enda mer utrygge av å dopes ned under flyreiser fordi "kroppen ikke fungerer normalt."
Linda Svendsen: Takk i lige måde:D Oioi, spennende påske da, blir nok kjempebra:)
Linn: Takk:) Ja huff, ikke spesielt gøy å sende hund lasterommet altså...
Clickerdog: Jeg har tatt et valg for Olivers beste, og i denne situasjonen var det å bli dopa ned. Det står jeg for, og gidder egentlig ikke forsvare valget mitt noe mer enn det.

Clickerdog-alt om hund.

25.03.2013 kl.13:23

Neida, du trenger ikke forsvare valget ditt. Er ikke meningen å være ekkel eller noe. Jeg har vel bare et litt annet syn på det. Jeg personlig ville nok valgt annerledes.
Clickerdog: Det går bra, fullt lov å være uenig:)

Skriv en ny kommentar

hits