Vi passer Lukas - kosetur på kickbike

Vi er så heldig å få låne og passe Lukas noen dager nå, så i dag ble det kosetur på kickbiken gitt. I skumringen og greier.

Lukas er i alle fall ikke vanskelig å ha med å gjøre. Han er bare snill, god og ikke minst utrolig lydig. Bedre BC skal man lete lenge etter altså. Turen starta med begge hundene i bånd foran sparkesykkelen, noe som gikk kjempebra. De bestemte fart og stopp underveis, så det ble en del snusing og undersøking av grøfta. Etter en stund slapp jeg dem likså godt løse, så jeg fikk et litt jevnere driv og de fikk gjøre litt mer som de selv ville. 
Vi koooosa oss kjempemasse ute. Det ble ca 5 km og vi brukte vel nesten en time. Var nesten helt øde og hundene var kjempeflinke, både til å høre på meg og til å trekke. Dette gjør vi gjerne igjen. Lukas fikk låne trekkselen til Oliver, i tilfelle det ble trekking hele veien. Jeg fikk også filma, så filmen kommer i morgen (og også utstillingsinnlegga kommer en dag). 

Oliver og jeg - vi kjører stil da. Ikke snakk om kosetur her nei. Etter koseturen med Lukas og Mali var det rett hjem og bytte hunder. Vi kjørte akkurat samme løypa, og brukte vel ca en time vi også (masse som skjedde, forteller senere). Tjue meter nedi gata her tryna jeg så sykt. Vi kjørte rolig, så måtte jeg bremse og der sklei sykkelen inn i et spor og sidelengs til jeg datt av. Jeg skrek "eeeeyyyyy!" til Oliver for at han skulle stoppe, og så kommer det en mann løpende og spør "åssen gikk det med dæ?", litt bekymra for at jeg hadde skada meg skikkelig. Får en heftig blåveis på sida av låret nå, men det får vi tåle. Smerten ble fort glemt når vi kom oss ned på bar vei og Oliver ga 110% med trekkinga, for å si det sånn. Helt fantastisk! Film kommer en annen dag, nå skal en sliten praksis-student hoppe til køys. 

God bedring ønskes til Elise! Lukas er i gode hender, og vi skal nyte dagene med han:)

16 kommentarer

HeartsUp

19.03.2013 kl.22:33

Elsker Hunder, de er så søte og snille! Så fin blogg, stå på videre! Gjerne ta en titt innom min blogg også, vil høre hva du tror om den kommende sangen min <3

Elise,Nikita & Lukas

20.03.2013 kl.08:33

Så gøy å lese , han har det gøy hos dere :) heldig han som kan være der;)

Gleder mæ te å lese mer om hva dere gjør :)

Kos dere masse :)

Ccrested

20.03.2013 kl.11:05

Så koselig da! Kos deg med besøket ^^
HeartsUp: Ja, hunder er helt fantastiske!:D Kunne ikke tenke meg å leve uten altså! Takk takk:)
Elise,Nikita & Lukas: Kjempekoselig å ha han her altså:D passer mer enn gjerne når som helst:D
Ccrested: Ja, kjempekos:D Er jo så herlig denne gutten her:D Det skal vi, takk takk:)

Eurasiermusher

20.03.2013 kl.16:36

Ohhhhhyes :D men en time på 5 km , dere drev med a ?? :DD
EurasierDennis: Haha, kosetur!!!:p Med Oliver var det så mye tull, møtte en haug med hunder, måtte gå i store burer i grøfta når vi møtte folk med hund, en dame med boxer som nekta å slippe oss forbi så vi måtte gå bak dem et godt stykke, er en del tunge bakker, tryna ja, og måtte gå store deler av veien fordi jeg ikke tok sjansen om å tryne igjen!:p Tar sin tid da... Skal få trackeren til å funke så prøver vi igjen;)

mariefjellheim

20.03.2013 kl.17:26

Oi, bloggen din er jo fin. Ble litt overassket. Vakre bilder du tar, skulle gjerne lært meg å ta slike bilder av Aika. Men er ikke så lett med Canon EOS500D selv om mange får det til med litt gode linser og litt redigering. Blir så facinert av bilder med synlig dybde. Som at man blir dratt inn i det.

Synne

20.03.2013 kl.17:42

Du er nok den perfekte til å passe hunder :) Hørtest morro ut også ;)

Sheltielife

20.03.2013 kl.20:31

Jo mer jeg leser om denne måten å lufte hunder på, jo mere får jeg lyst til å prøve det samme! :D Så ut som en skikkelig flott tur. Er ofte veldig koselig å passe hunder! :)
mariefjellheim: Tusen takk for det, så hyggelig å høre;) Øvelse gjør mester, vet ikke hvor mange crappy bilder jeg har tatt før, sikkert flere 10 tusentals:p Stå på, så blir det bra tilslutt!
Synne: Hehe, tusen takk for det da^^ Ja, kjempemorro altså!
Sheltielife: Jaa, det må du, Hanne!!!:D Bare kom ned hit til oss, så skal vi jammen meg få deg hekta også;)

Sheltielife

22.03.2013 kl.09:16

Haha! Jeg har så lyst! Kanskje jeg kan ta ei helg i sommer å besøke deg :) Jeg har jo krav på litt ferie.. Kunne slått seg og Alwa oppdretter i samme slengen! :D Hadde vært gøy!
Sheltielife: Ja, det hadde vært supergøy:D Det må vi prøve å få til!!:D

Skriv en ny kommentar

hits