Langtur i ruskevær - film og bilder

Innlegget ble skrevet i går.

Jeg kunne nok hengt rundt på utstillingsområdet til den var slutt for dagen, men da skyssen min skulle dra, ble jeg med hjem igjen. Rusle rundt kan jeg gjøre i morgen. Vi var ikke mange minuttene hjemme før det bar ut på tur med Mali, Oliver, Molly, Ingeborg og meg. 

Dagens tur ble på over to timer og i følge Google Maps gikk vi ca 7 km (glemte å sette på min flunkende nye tracker-app). Det var et forfriskende ruskevær ute og hele siste delen av turen gikk vi i skikkelig motvind. Kortversjonen av turen; Mali hørte veldig på på meg, Oliver trakk hele veien og Molly var i veldig lekehumør. Ellers var det masse digg snø å vasse i, fredelig og digg. På hjemveien møtte vi en hund som laga litt baluba, men like etterpå klarte vi å unngå veldige overreaksjoner på en annen hund. Alt i alt gikk det opp i opp. 


Jeg hadde tydeligvis mye å fortelle på filmen i dag, og helt ærlig, så er den litt på kanten til hva som er komfortabelt å legge ut, men grenser er til for å sprenges, er de ikke? Vi snurrer film vi.

Og ja, jeg er forkjøla OG har dårlig kondis. Vi jobber med saken, og kommer nok til å jobbe mye med det fremover med tanke på Olivers friskemelding. 

Hva har dere brukt helga til?

11 kommentarer

Synne

17.03.2013 kl.19:59

Åh så morro :) Likte veldig godt videoen ! Fine bilder også :)
Synne: Hahaha, bra en av oss liker den;) Takk:)

Renate

18.03.2013 kl.03:39

Kjære blogger!!! Jeg bare elsker denne blogen kjempe mye! Du er så god. Kanskje jeg skal begynne å lese fast? Jeg har ikke blogg, men jeg har en lenke som er veldig bra. Det er en konkurranse jeg akkurat har funnet. Du kan vinne gave kort på to tusen kroner! Meld deg på nå du og da!!! Kanskje du har flaks!!!

Ccrested

18.03.2013 kl.11:25

Flotte bilder! Morro video, hehe :)

Linda Svendsen

18.03.2013 kl.12:54

Morro med video :)

Ingeborg

18.03.2013 kl.13:48

Kjempeflott blogg Beate og Molly og jeg blir gjerne med på mange flere turer, så koselig=) Å så er jo så flink til å ta bilder :D

Eva-Lena N. Buhaug

18.03.2013 kl.16:57

Deilig med langtur! Flotte bilder, som alltid. :)

Likte videoen og - og de medfølgende kommentarene, haha!
Ccrested: Takk:D haha:p
Linda Svendsen: Hehe:p
Ingeborg: Takk takk:) Ja, det må vi få til:)
Eva: Ja, det var veldig deilig det:) Tusen takk:) haha..

Skriv en ny kommentar

hits