Det blir en magisk påske, planene er klare

Årets påske kommer til å bli helt fantastisk! Proppa full av morro, opplevelser for livet og masse, masse kos med de beste. Jeg og hundene drar hjem til Voss og koser oss sammen med familie og venner, og har allerede planlagt hele påsken. Den blir travel, men utrolig innholdsrik digg.

Alt starter med en hyttetur
Påsken starter med et pang, og vi rekker ikke engang hjemom på fredag før det bærer avgårde til hytta med familien, Natasha og oss tre "sørlendinger". Hyttekos hører på en måte til påsken for vår del, så det ser absolutt ut til å bli en bra start på årets påske. Oliver har ikke vært på hytta enda, så det skal bli kos å få ta han med dit også. 


Påsken skal nytes sammen med denne frøkna her - gleder meg


Og fjellturer skal gjennomføres med dette sjarmtrollet

Det beste av alt - jeg skal kjøre hundeslede
Og jeg gleder meg som en liten unge vettu! Jeg fikk melding fra Olivers oppdretter om at jeg kunne få lov å kjøre slede i ferien, og det ser ut til at jeg skal kjøre 5-spann med samojeder. Hundespann med samojed, aaah!!! Jeg får kjøre sleden, oppdretter henger bak på ski, og fire samojeder og Oliver (hvis alt går etter planen) skal trekke. Sa jeg at jeg gleder meg? Det er helt vilt - jeg er så gira!!! 

Toppturer i fjellet
Jeg har et mål om at jeg skal på minst en fjelltopp i løpet av påsken. Kvikk lunsj og appelsin i sekken, opp på et ekte "vestlandsfjell" og nyte livet. Jeg håper å gå på Horndalsnuten, en Vossatopp på 1461m. Jeg har vært der to ganger på ski før (og hver gang får jeg en pose twist, hihi, ekstra motivasjon), og det er en knallfin tur. Oliver blir ikke med på denne turen, men muligens Mali får bli med og sitte i sekken ned igjen. Det er en dagstur på ca 7 timer, så blir for langt for frøkna å gå begge veier i løssnø. 


Kanskje vi får tid til å snørekjøre i de gode gamle løypene også?

Overnatting utendørs
Dette er langt i fra sikkert eller bestemt, men jeg har veldig lyst å få til og overnatte ute på denne tiden av året. Pushe litt grenser og leke Monsen, hadde vært helt fantastisk. Mulig jeg kan slå det sammen med en av de andre toppturene jeg vil gå, men vi får se hvor langt tida strekker.

Ellers blir det masse kos
Kos hjemme med familien, morro sammen med vennegjengen og forhåpentligvis litt avslapping med et fylt påskeegg i fanget. Ellers skal vi stappa ferien full av enda mer morro. Jeg gleder meg helt vilt til årets påskeferie, det blir magisk!

Har dere lagt planer for påsken? 

19 kommentarer

Ccrested

16.03.2013 kl.10:12

Spennende planer, gleder oss til påske vi også! :))

Susanne Håheim

16.03.2013 kl.10:40

Åh, så gøy! :) Det eg gleder meg til med påska er at det blir fri frå skulen. Bør vel lese litt lekser. Huff, begynner å få eksamensnerver allerede no. Ellers skal vi kanskje en tur til ei venninne. Blir på ein måte på ei hytte det, for dei bur laaangt opp på fjellet. Kjempekoslig der! hehe :)
Ccrested: Ja, dette blir bra:D Så bra!
Susanne Håheim: Blir en knallgøy påske:) Så koselig med tur på fjellet da, høres bra ut;)

Synne

16.03.2013 kl.18:45

Åhh så morro :D Skal i allefall sove ute i påsken ;) Gleder meg til å slippe skole. Så skal vi i begynnelsen av påsken på canis treff :)

Du må stor kose deg, noe som ser ut som du skal også :)

Marte og Sharko

16.03.2013 kl.19:46

åh! Det høres ut som en fantastisk påske :) Har ikke så mange planene, men jeg har ihvertfall fri. Så jeg håper at Sharko er frisk igjen og at det er fint vær slik at vi kan ta noen turer før båndtvangen starter.

Hund og friluft

16.03.2013 kl.20:54

Der beskriver du drømmepåsken! Du burde absolutt prøve å sove ute ved disse tider :) Med riktige forberedelser og utstyr er det kjempekos å ligge ute om vinteren :) God Tur!
Synne: Uh, så gøy:D Sove ute, skolefri og canistreff høres digg ut da:) Takk takk, det skal vi absolutt;)
Marte og Sharko: Jeg har absolutt troa på at den kan bli fantastisk:D Så deilig med fri da, og ja, håper virkelig det går bedre med Sharko snart<3
Hund og friluft: Hoho ja, ikke sant:D Ja, jeg burde absolutt få gjort det. Har bare ikke så bra utstyr, så håper jeg får lånt noe og dratt ut ei natt. Tusen takk!

hundene i mitt liv

17.03.2013 kl.00:21

HERLIG! Jeg ser virkelig for meg deg med 5 Sammieser!! Det passer deg :D

Jeg er helt enig i det du sier, hyttetur hører til påskeferie, så det skal vi også gjøre! Ellers kommer min Oliver på besøk (kjæresten), så da blir det nok masse joggeturer i skogen med Lexie :D Kosemoseoverdose!!

Linda Svendsen

17.03.2013 kl.12:05

Hørtes ut som en perfekt påske! Hyttetur blir det her også, til Vinstra med familie. Blir rått å sledekjøre med Samojeder da, heldiggris! :) Gleder meg til å høre om hvordan det gikk!
Hundene i mitt liv: Helt vilt:D Ååh, ikke si det da! Jeg har neeesten klart å bestemme meg for husky nå:p men hmmm, det frister SYKT å få flere isbjørner altså^^

Så koselig med hyttetur og besøk av kjæresten;) Må kose dere masse!
Linda Svendsen: Om det er ja, det skal bli så bra:D Slede er uten tvil det beste, jeg gleder meg SYKT:D Påskekos på hytta blir nok bra da:)

hundene i mitt liv

17.03.2013 kl.18:56

Kommer jo an på om du liker høyt tempo eller muskuløst tog ;D Hvis jeg noen gang skulle drevet fullt ut med trekk tror jeg at jeg hadde holdt meg til Samojeder eller Malamuter. Skikkelig tog :D
hundene i mitt liv: Ja, det er det som er litt vanskelig å forutsi enda:p Mutter blir det ikke på meg i alle fall, jeg falt veldig for Siberian over mutter på utstillinga (både gemytt og utseende). Men samojeder er jo såå herlige da, må vite^^

hundene i mitt liv

17.03.2013 kl.19:30

Du får se på egenskapene du liker ved de forskjellige artene. Vil du ha de som er veldig sosiale, lite jakt, og bamser. Eller mye jakt, middels sosiale og lite pels :o haha. Dette her er jo bare noen ting da, gidder ikke sitte her å ramse opp rasetypisk, men du forstår hva jeg mener ;D
hundene i mitt liv: Ja, får gjøre det, enda grundigere enn jeg har gjort til nå;) Ikke vanskelig å se hva du synes er best i alle fall, hehe, og jepp, skjønner hva du mener;D

hundene i mitt liv

17.03.2013 kl.20:53

hehe (a) Ikke sant!

Skriv en ny kommentar

hits