Litt ufrivillig frøken i dusjen

Mali gikk litt ufrivillig med på å dusje i dag, så nå har jeg en overraskende fluffy frøken sovende på fanget. Så søt og myk at halvparten hadde vært nok.

Vi klinte til med valpeshampoo (har fremdeles igjen masse fra valpetiden), hvitshampoo, volumshampoo og balsam, så det sier seg selv at det tok sin tid i dusjen. I tillegg skulle hun jo tørkes, fønes og børstes. For en jobb altså. Vi har ikke engang fått starta på klippinga og finpussinga, så vi har enda en stund igjen med pelsstell for hun er utstillingsklar. Vi tar i alle fall kvelden nå.En shamponert frøken venter på at vi kan skylle


Ferdig snaaart?

Nå skal vi virkelig ta oss sammen og få trent mye før utstillingen. Kan hun ikke gå fint og stå skikkelig, sier det seg selv at det ikke går bra. Problemet er bare at verken jeg eller Mali synes utstillingstrening er spesielt gøy. Så i hagen i dag ble det to små økter utstillingstrening og en lang økt søk etter ball. Skjerpings.

Liker hunden din å dusje?

16 kommentarer

Fotogal

13.03.2013 kl.20:10

Stilige bilder!:-)

Ingen dusjeglade hunder her hvertfall! hehe, men vi dusjer kun når det er helt nødvendig, som de gangene Trulte løper villmann på nysprøytete ekrer med kuskit! Herligt !
Fotogal: Takk takk:)
Hehe, ja noen ganger MÅ de bare i dusjen fordi de er så skitne. Begge mine har heldigvis utrolig selvrensende pels, hvor skiten bare støver av når de tørker (f.eks. etter å ha vært ute i søla). Mali dusjes ved ekstreme behov og før utstilling, så skjer ikke så ofte. Men når man sitter her med nydusja hund, frister det å ha henne så rein, digg og fluffy oftere altså^^

sannaaleksandra

13.03.2013 kl.21:16

Min hund Kira vil aldrig bade men når vi først gjør det er det sånn helt greit men hun vil helst ikke bade
sannaaleksandra: Bra hun takler det bra når hun er i dusjen da:) Har ikke prøvd å dusje min samojed enda, så det skal bli spennende.

Sarah

14.03.2013 kl.00:39

Kjære bloggger! Vi holder på med en spøreundersøkelse om shopping. Alle som deltar i spøreundersøkelsen får et gave kort som premie for deltagelse. Har du lyst til å hjelpe oss? :-)

Marte og Sharko

14.03.2013 kl.08:29

hehe. Så søt hun er <3

Sharko er ikke sånn veldig glad i å dusje, men han er flink og står inni der til han er ferdig.
Marte og Sharko: Hihi^^ Det skjønner jeg godt. Mali er flink å smyge seg lydløst ut når jeg ikke ser, så må passe på, haha:)

Marte og Sharko

14.03.2013 kl.12:31

hehe. Ja det gjør Sharko også hvis jeg ikke passer på :) Men lukker døren til bade da, så han kommer ikke langt.

Synne

14.03.2013 kl.12:38

Søøt ! Veit ikkje om nero liker å dusje :P

Elise & Lukas

14.03.2013 kl.14:17

Hihi :) Hun er jo bare så herlig :) Fineste Mali :)
Marte og Sharko: Hehe, de vet å benytte seg av muligheten;) Mali kommer ikke så langt hun heller, men heeele gulvet blir jo kliss av alt vannet i pelsen hennes (og vi har ikke varmekabler, så må tørke opp igjen alt).
Synne: Hihi^^ Kanskje like greit, men kan jo være du må finne ut av det en gang?;)
Elise,Nikita & Lukas: Ganske søt ja^^ men hun synes helt klart ikke noe om det selv,og hadde ikke vanskelig for å vise at det IKKE var NOE gøy:p Syntes helt klart veeeeldig synd i seg selv..

Synne

14.03.2013 kl.16:35

Hehe, jepp ;) Vi skal se til sommers om han liker å bade ;)

Elise og Lykke Liten

16.03.2013 kl.21:36

Heheh ! de er så morsome når de må dusjes. De blir så tynne å spinkle. Vi glemmer fort det at dem faktisk ikke er så store :P
Elise og Lykke Liten: Hehe, ja:) Mali er heldigvis ganske tålmodig, selv om hun ikke er noe fan av det;)

Skriv en ny kommentar

hits