Gjennomført skriverkurs

På lørdag var vi på skriverkurs med NKK Agder, og føler meg nå sånn ca klar til å skrive til helga. Utstillingen derimot, er vi ikke spesielt klare til. Men men, det går som det går.

Skriverkurset bestod av en gjennomgang av hvorfor vi har utstillinger, type utstillinger, de ulike klassene, premiering m.m. Mini-kurset ble holdt av Gordon Patridge, vi var der i fire timer og jeg lærte veldig mye av det, også om det å stille. Gjennomgang av kritikkskjema var vel det som er mest skremmende; hvor man skal sette binders, hvilke ark man kan dra ut av permen og hvor lite som skal til for at ting kan gå gærnt. Heldigvis har jeg en ringsekretær og en dommer jeg skal jobbe i team med, og har fått "skriverens ti bud" å forholde meg til. For ikke å neven 500 kr, tilgang til VIP-rommet og gratis lunch. Ikke verst, ikke verst, skal nok overleve ja. Vårt eget besøk i ringen, kan gå veldig bra og veldig dårlig. Det gjenstår å se, men stresser gjør vi ikke.


Mali tar livet knakende med ro

Jeg skal blant annet skrive for masse settere, breton og pointere. Altså en haug stående fuglehunder. Det blir spennende, å få lært og møtt nye og ukjente raser. Jeg skal også skrive for juniorhandling (altså der man bedømmer barn fra 10-17 år som stiller hundene, hvor handleren får kritikk). Det blir en interessant og anerledes opplevelse.


Slækker'n med hodet på stuebordet... sånt skjer.

I morgen må frøkna dusjes og vi har flere timers pelsstell foran oss. Samt utstillingstrening. Vi MÅ bare trene litt. Jeg kjenner jeg har eg litt for avslappa "tar det som det kommer"-innstilling, spesielt siden Malis pels er utrolig dårlig (også røyting nå), og det er innendørs (noe Mali absolutt ikke er vant til). Så vi får se hvordan det går på søndag, vi har ingen forventninger og håper på gult. 

Snakke med hundefolk, silke på potensielle fremtidige raser og se utstillinga fra den andre sida, gleder jeg meg til da. Og får vi noe bedre enn gult skal vi juble. Høyt.

Flere som skal på NKK Kristiansand? 
Eller en annen utstilling i nærmeste fremtid?  

11 kommentarer

johnsenmalin

12.03.2013 kl.22:29

Så nydelig hund du har <3

Ccrested

12.03.2013 kl.22:31

Spennende! :D :D

Bergensmil

12.03.2013 kl.22:34

det høres jo veldig spennende ut da :D
johnsenmalin: Tusen takk^^
Ccrested: Ja, det blir det:D
Bergensmil: Jess, skal bli spennende å se utstillingen fra "baksida" også;)

Ann-Helen

13.03.2013 kl.01:20

Døds fin side! Skriver ikke lenger. Fant imidlertid en bra konkurranse du burde bli med på! Er sånn du kan vinne gave kort! Kanskje du har flaks? :-D

Marte og Sharko

13.03.2013 kl.08:32

Så spennende :) Lykke til!

Linda Svendsen

13.03.2013 kl.14:41

Spennende da! Masse lykke til med både skriving og utstilling! :)
Marte og Sharko: Tusen takk;)
Linda Svendsen: Tusen takk, håper det går bra med begge deler;)

Skriv en ny kommentar

hits