Kveldskjøring på kickbike

På grunn av Oliver har vi holdt oss unna kickbiken i det siste, men i dag trengte vi virkelig en liten tur igjen. Det var til og med bedre enn jeg kunne huske, og ikke tvil om at hundene har savna det minst like mye som meg.

Det var absolutt ikke en tur med jevnt trekk, for begge hundene ga 110% fra start og ble raskere slitne enn de hadde regnet med, men ah, det var så deilig. Den følelsen jeg sitter inne med nå kan ikke beskrives bra nok. Man må ha opplevd det, for å vite. Akkurat som med fallskjermhopp eller følelsen man får når man holder valpen sin i armene for første gang. Ubeskrivelig.

Og kveldsturer. Ah, det er så chill!Vi møtte to damer med en meget sinna liten tass nedi gata, og Oliver oppførte seg så og si eksemplarisk. En stor iver etter å komme bort til hunden, helt til den klikka, bjeffa ekstremt og knurra så fillene fauk. Da gadd ikke Oliver mer og gikk videre. Vi stoppa like bortafor og tok en god pause for å ikke belønne møtet med den andre hunden med å få trekke. Roa ting fint ned før vi fortsatte. 

Film ble det også. Faktisk to stykker, en med kickbiking og en med fjas. Føler meg absolutt ikke komfortabel med å snakke på film, så har starta å jobbe med den saken nå. Anspent og fæl, men øvelser gjør nok mester. Tilslutt.

Myyye katter i nabolaget, og Oliver vet snart hvor alle bor. Han hadde en skikkelig undersøkingsrunde på toppen her, tydelig at det nettopp hadde vært noe der. Han har blitt syyykt mye flinkere og roligere i det siste utendørs, så forbered dere på mye filmer fremover. Utrolig gøy å ha utviklinga på tape, skulle ønska jeg filma med en gang jeg fikk han også.

Liker dere kveldsturer? 
Hva tenker dere om mer filmer? 

6 kommentarer

Marte og Sharko

06.03.2013 kl.09:09

Så fine filmer :) Liker veldig godt kveldsturer om sommeren, men på denne tiden syntes jeg det er litt trist og mørkt.

Ccrested

06.03.2013 kl.11:03

Så flotte bilder og video, flinke dere er! Savner litt lysere kvelder jeg :))
Marte og Sharko: Takk takk:) Var veldig usikker på de skulle legges ut, men takka være Anette fikk jeg en utfordring jeg ikke kunne si nei til, så shitt au:p
Skjønner hva du mener, men er nok litt uenig likevel. Å gå kveldstur i stjerneskinn, man er helt alene, det er friskt og digg ute, og man puster røykskyer - den følelsen der as:) Mmm!
Ccrested: Tusen takk:) haha!
Skal bli deilig å ha litt lysere kvelder, men vi skal nyte mørke turer i stjerneskinn så lenge vi kan:)

Elise,Nikita & Lukas

06.03.2013 kl.15:18

Ser kjæmpe gøy ut :) neste gang vi er på besøk skal vi prøve oss :)
Elise,Nikita & Lukas: Høres bra ut, men pass på å ha 4000-5000 klare i lommeboka;) Tipper dere kommer til å måtte kjøpe dere også!

Skriv en ny kommentar

hits