Vi måtte ut på "topptur"

Vi holdt ikke ut lenger inne. To rastløse hunder, sug etter å gå på fjellet og lite gira på å sitte mer med prøvelesing. Selvdisiplinen er ikke alltid til stede, men vi lever livet da!

Disse fjella i Kristiansand er ikke engang verdt å snakke om, men i dag var vi vel noe så nært topptur vi kommer her nede. Fast bestemt på å gå på toppen av et berg, traska vi i vei, nesten gjennom folks hager, langs et gjerde og gjennom et virrvarr av busker. Eller dvs Oliver tok styringa og satte opp farten litt, så jeg hang etter gjennom et skikkelig buskas. Det tok knappe fem minutter å gå opp fra byggefeltet, og toppen var til og med merka. Så det sier seg egentlig selv at abstinensene etter skikkelig fjell, overhodet ikke er borte, men det hjalp litt å gå på denne såkalla "toppturen". Her er toppen da, for et fjell sier bare jeg (man går opp fra husa til høyre):

Hva har dere brukt søndagen til?

8 kommentarer

Eline Berget

24.02.2013 kl.22:35

dææven så høyt fjell .. eller ikke. men turen var sikker koselig uansett :) fine hundene !

Sheltielife

24.02.2013 kl.23:10

Så ut som en flott tur uansett om fjellet var høyt eller ikke! :) Kjempefine bilder av to nydelige hunder :D

Marte og Sharko

25.02.2013 kl.08:38

Så ut som en veldig fin tur :) Vi var på tur med flere JRT'er i går.
Eline Berget: Ja, ikke sant! Nå orker ikke vi gå på topptur igjen på flere åååår vi altså! Joda, den var ganske fin:) Hundene var flinke og greie, så alt i alt en bra tur.
Sheltielife: Hehe, var en fin tur:) Synes bare det er litt teit at dette er noe av det høyeste vi kommer her nede, er jo ingenting i forhold til hjemme på Vestlandet;) Så påsken, den blir bra den! Tusen takk for det^^
Marte og Sharko: Jepp, fin tur:) Så gøy da! Ekstra gøy med samme raser.

Sheltielife

26.02.2013 kl.09:03

Hehe, du får glede deg til påsken da! :D Vi har heller ikke noe særlig høye fjell her oppe i nord :p Men noen toppturer har jeg vært på med skolen, men går ellers ikke på topptur :)
Sheltielife: Yeah, det gjør jeg:D Nei, er vel kanskje ikke mye mye av det hos dere heller.. men men, er jo utrolig mye annet enn høye fjell som er fint både i nord og helt i sør da:)

Skriv en ny kommentar

hits