Natasha, Mali og Oliver på tur

Egentlig hadde jeg store planer om å gå på en flere timers lang fjell-/topptur i dag, men pga passe bra vær og mye skummel tåke, lot jeg fornuften seire. Tur ble det uansett da. 

Rasfare, tåke og dårligere vær utover dagen frista ikke å oppleve på fjellet (spesielt ikke uten særlig god retningssans), så lillesøs og jeg tok med alle tre hundene ut og var på tur i over 1,5 time. Mine to pelsdotter av noen snømonstre, klabba da. Alltid like gøy å ha masse snøklumper hengende over hele hundene. Mali kom dessuten med et rått uttrykk - crazy lille sak!Natasha og Oliver var veldig interesserte i hverandre mot slutten, men de så ut til å sånn ca godta beskjeden om å kun være venner, uten benefits. Vi hadde en veldig fin tur, kosa oss, og jeg nøt virkelig å gå med Natasha igjen. Mali syntes også det var ekstremt morro, og hang rundt eller på Natasha hele tida. Ikke tvil om at Mali savner Natasha, om det gjelder den andre veien også, er jeg ikke helt sikker på. Litt er det nok, men ikke i like stor grad.

På med bånd igjen, litt ufrivillig

Har dere gått tur i dag?

17 kommentarer

Ccrested

17.02.2013 kl.20:29

Så artig da! Så ut som en kos tur :)

Nei vi tok en innedag pga at det snødde nonstop. Digget forresten utrykket hennes på det første bildet :D

Marthe Langholm

17.02.2013 kl.20:47

så fine de er :D

17.02.2013 kl.21:01

Så mange herlige bilder! Koselig å se Natasha igjen! :D

Nei, ingen tur på oss. Hater å ha forbud mot aktivitet. Men det er nok til det beste for henne! :)

Connie

17.02.2013 kl.22:27

Hvilket kamera bruker du for å få så fine bilder?

Bruker av og til å låne svigers sitt speilrefleks kamera, men får aldri så klare fine bilder av dyr/mennesker i bevegelse...
Ccrested: Yeah, det var det også:) Såå herlig å gå tur med Natasha igjen da. Haha, takk:) Koselig med innedag også en gang i blant.
Marthe Langholm: :D
Hanne - sheltielife: Tusen takk:) Ja, absolutt veldig koselig å være med henne igjen og få tatt noen bilder til bloggen:)
Det er det nok^^ Skjønner jeg godt, har jo fått forbud med Oliver også og det er så fælt. Dere får bare finne dere i det nå, og holde håpet oppe om at dere er tilbake for fullt om kort tid:D
Connie: Bruker Nikon D5000, her med 50mm objektiv:)
Nei, det er ikke lett altså.. Du skulle bare sett alle de dårlige og ufokuserte bildene jeg får i løpet av en dag også. Men øvelse gjør mester, og et godt tips er å bruke sportfunksjonen. Den brukes flittig her når dyra er i bevegelse;)

Marte og Sharko

18.02.2013 kl.08:44

Så nydelige bilder av nydelige hunder :)

Jeg ser du allerede har svart på hvilket kamera og objektiv du bruker, men du sier du bruker sportsfunksjon? Vil det si at du ikke bruker manuelle innstillinger? :)

Eva-Lena N. Buhaug

18.02.2013 kl.09:25

Flotte bilder!

Ja, vi var på tur med Marte og Sharko i går. Bilder og innlegg kommer senere. Jeg har bare ikke plass til flere bilder på dataen, hehe!
Marte og Sharko: Tusen takk!:D Haha, det stemmer det. Jeg safe'er heller og bruker sportfuksjonen på action (altså et autoprogram på kamera), enn å måtte kaste halvparten av bildene pga ufokus eller dårlig kvalitet. Nå har jeg overhodet ikke noe peiling på manuelle innstillinger, så det er også lettvint for meg i "once in i lifetime"-situasjoner (f.eks. med løpende hunder, man har ikke alltid muligheten til å få prøve igjen). Ved portrett o.l. bruker jeg ikke sport da:p haha.
Eva: Takk takk:)
Ah, så gøy da. Hehe, kjenner til det med full data / fult minnekort, men nå legger jeg ting på harddisk i stedet for på pc. Synes det er like greit:)

Marte og Sharko

19.02.2013 kl.13:12

ok :) Hvordan innstillinger bruker du på portrettbildene da? :)
Marte og Sharko: Ehm, det er i grunnen veldig forskjellig, alt etter lys, sol, skygger, hunder osv. Jeg har egentlig ikke - dessverre - noen faste innstillinger jeg bruker. Plutselig kan jeg synes det er best å bruke nattportrett eller P når Mali bare poserer. Jeg må også stille litt når jeg veksler mellom Mali (mørk) og Oliver (lys). Jeg vrir på hjulet flere ganger i løpet av en photoshoot, så veldig vanskelig å si egentlig.. Skal se om jeg klarer å legge merke til hva jeg bruker mest neste gang. Det hender også at jeg bruker sport ved portrett.

Bklager utrolig dårlig svar:/ Tviler på at du fikk noe bra ut av det her:p Jeg kan virkelig ikke kamera og bare bruker det som virker best der og da egentlig...

Marte og Sharko

19.02.2013 kl.13:25

Ok :) hehe. Jeg syntes bare bildene dine blir så utrolig bra! Derfor jeg lurer :)
Marte og Sharko: Takk for det:) Skal prøve å finne ut av dette her og gi deg et litt bedre svar:)

Marte og Sharko

19.02.2013 kl.20:38

hehe :)

Skriv en ny kommentar

hits