Bryggebilder på vei hjem til Voss

Jeg trodde lærerne var supersnille og ga oss vinterferie, men neida, vi er så heldige å ha fått studieuke. Studere? Når vi har "fri"? Tss! Jeg er hjemme jeg nå, med Natasha, familien og kattene. Kooos! 

I går kjørte vi hele dagen, og bruke vel 7,5 timer på å komme oss hjem. Føret var crap, bilen rista som fy (pga is og kjettingspor i veien) og hundene var nesten leie før vi hadde starta. Vi måtte gjøre det beste ut av det og tok oss tre stopp på veien. Oliver var helt turbo når han fikk komme ut, og så lettpåvirkelig Mali er, ble hun raskt vill hun også. 

Ca en time før vi var hjemme kjørte vi forbi en aldeles nydelig brygge, med super fotobakgrunn. Pga venting på ferje (og godt planlagt tidsskjema) rakk vi å være der ca 20 minutter. Det resulterte i masse bilder. Fjell! Ah, det er virkelig godt å være tilbake igjen på Vestlandet. 

Brygga hadde store sprik mellom plankene da, så Mali syntes det var ganske skummelt å gå utpå (først hadde jeg bare henne ut av bilen). Jeg vasa rundt på "utrygg" grunn og Mali våga etterhvert å ta et lite skritt etter meg. Oliver derimot - tøffere enn toget - nølte ikke. Barskingen er modig! Ser muligens litt skeptisk ut på noen av bildene, men de lyver dessverre litt (pga dårlig timing med nedtrykk av ta-bilde-knappen). I tillegg snusa han veldig.
Nå skal vi nyte noen fine dager på flotte Voss, før vi drar tilbake til Sørlandet. Mm, digg!

Har dere vinterferie? 
Planer?

12 kommentarer

Amalie

16.02.2013 kl.13:55

Du haaaar så fine hunder!! Mali må være en av de fineste Sheltiene jeg har sett noen gang, sånn helt ærlig :) Kjempefine bilder! kos dere hjemme!

Eurasiermusher

16.02.2013 kl.13:58

ÅÅÅÅ dem fjella der ! Blir digg kan jeg tenke meg ! og vi hakke fått studieuke, vi har forelesning mandag og tirsdag! med seminar og framføring!! Lærere er onde. Så istedenfor å kunne dratt hjem til Oslo igår, må jeg altså vente til tirsdag.. Men men har nok fri uansett så ekke sååå farlig :))

Ccrested

16.02.2013 kl.14:45

Sååå så stilige bilder da! Ja vi har også ferie nå :D

Agilitycavalier

16.02.2013 kl.14:48

Så nydelige bilder! Hvilket kamera har du?

God "ferie"! Gleder meg til jeg får ferie neste uke, da blir det masse hundeaktiviteter!

Marte og Sharko

16.02.2013 kl.17:31

Herregud!!! For noen utrolig flotte bilder! :o
Amalie: Tuusen takk, knallkos å høre^^ Takk for det, vi skal kose oss masse:)
EurasierDennis: Jaaa, det er det som mangler på sørlandet; fjell<3
Hehe, blir nok godt å få dratt hjem på tirsdag da. Vi har innlevering på søndag i vinterferien og prøve på mandag, så de lar oss overhodet ikke få et pust i bakken.. Jaja, jeg skal kose meg og ikke tenke på skole nå uansett, så går det som det går:p haha.
Ccrested: Taaaakkk!:D Så deilig da.
Agilitycavalier: Tusen takk:) Jeg har Nikon D5000. Ferie blir nok digg ja, bra du har planer om hundeaktiviteter;)
Marte og Sharko: Tuusen takk^^

17.02.2013 kl.19:01

Ikke noe annet å si enn NYDELIG! :D du tar så utrolig flotte bilder! ahh.. smelter! <3

Jeg har vinterferie i neste uke (onsdag, torsdag, fredag + helg). Jeg har ingen planer, vi vet jo ikke når vi skal reise med Alwa :)
Hanne: Tuuusen takk!:D
Sant sant, håper ferien blir fin da og at alt går bra<3

Skriv en ny kommentar

hits