Søndagstur på isen - masse bilder

Etter en helg uten turer og særlig aktivitet, var hundene veldig gira på å komme seg ut i snøværet og få brukt litt energi. Godt innpakka i vinterklær og med godt humør gikk vi avsted.

Det første som skjedde var at vi møtte naboen med tre dachser og en toller, like utenfor døra. Typisk! Etter mye "marsvinlyder" fra ene hunden hans, bjeffing fra begge mine og et stressnivå som skøyt i taket (Olivers), gikk vi avgårde så raskt vi bare klarte. Den andre hundeeieren hadde heldigvis vett nok til å ikke gå etter oss med en gang, og tok faktisk en skogsvei. 

Men ti minutter lenger nede møtte vi dem IGJEN da. Vi gikk på sykkelstien og de på isen, veldig parallelt og med en avstand på minst 100 meter (men likevel for mye stress). Vi trava derfor frem og tilbake bak en liten haug, for å gi de et godt forsprang, og kunne omsider gå videre. Deretter gikk det ganske greit, heldigvis. Oliver så faktisk ikke en schæfer som var fem meter unna oss, supert!
Ellers var det irriterende mange folk ute med hundene sine i går. Vel og merke bra det, men for vår del hadde det vært best om vi var heelt alene, med tanke på Olivers skyhøye stressnivå i møte med andre. Men hva kan man forvente en søndag på isen? Løse hunder, masse folk og flere kitere. Det ble mye bjeffing og piping fra Oliver, og Mali har også fått seg en stygg uvane med å hoppe bjeffende i mot de vi møter (da spesielt folk som kiter), men alt i alt gikk det ganske greit. (Vi har laga treningsprogram).Til tross for snø i lufta og litt vind, var det utrolig herlig å gå på isen. Forfriskende og digg, og lyset var rett og slett fantastisk. Tilsammen var vi ute i 1,5 time, vi fikk i alle fall en rolig avslutning på turen (gikk skogen opp igjen) og hundene raskt slokna da vi kom inn igjen. Fornøyde!Bildefangsten med det halvveis ødelagte objektivet mitt ble overraskende bra også. Det var litt gøy. Jeg for min del likte vel best de fem første bildene. Motlys er virkelig ikke noe jeg kan, men øvelse gjør mester sies det, så vi fortsetter å øve. 

Hvilke bilder likte dere?
Har dere hatt en fin helg?

12 kommentarer

Ccrested

11.02.2013 kl.14:15

Ja vi har hatt en kjempefin helg :) Likte utrolig godt de hoppebildene av Mali, action! :D
Ccrested: Så bra å høre:) Tusen takk, ble kanskje ikke så verst:)

Agilitycavalier

11.02.2013 kl.16:22

Så superfin blogg du har, og skikkelig flotte bilder! Hit kommer jeg tilbake:)

Eurasiermusher

11.02.2013 kl.16:38

ååååå så fine bilder !! så kjempekos ut :D

Marie, Ylva og Frigg

11.02.2013 kl.16:48

Flotte bilder! :) Har du vurdert å gå mer med dem hver for seg? :) Mye enklere å trene en hund enn to på en gang, hehe :D

Anne Siri

11.02.2013 kl.16:56

Så det vart tur på isen? Så kos :) Flotte bilete, du er flink!
Agilitycavalier: Tusen takk, så hyggelig å høre:)
EurasierDennis: Tuuuusen takk!:D
Marie og Ylva: Takk for det:) Jeg går både turer med de sammen, og hver for seg.
Anne Siri: Hehe jepp, vi måtte på tur på søndagen når jeg kom tilbake fra å ha kjørt dere:) Tusen takk!

Marte og Sharko

12.02.2013 kl.08:29

Syntes alle bildene var nydelige jeg :)
Marte og Sharko: Så koselig, tusen takk:D

Skriv en ny kommentar

hits