Bilderas: Kristiansand Dyrepark på vinterstid

Med to søskenbarn fra Voss på besøk, har det absolutt blitt en innholdsrik og flott helg her på sørlandet. Vi har kosa oss veldig, og lørdagen ble fylt av et besøk i Kristiansand Dyrepark og en shoppingtur på Sørlandssenteret, før kveldskos hjemme med hundene.

Det var virkelig en helt annerledes opplevels å dra i dyreparken på vinterstid. Kardemommeby var øde og forlatt, med store snøhauger overalt, mange av dyra var selvfølgelig ikke ute og det var naturlig nok ikke så mange folk. Løvene var høydepunktet i mine øyner, men vi fikk også sett sebra, jerv, ulver, fjelrev, gaupe, hubro m.fl. Men ah, løver, det er noe med dem altså!


Aaaw, fortjener nesten en plass på veggenDenne ulven var ikke særlig komfortabel med alle folka som stod og glo - absolutt forståeligSøt pusekatt

Det var en koselig, forfriskende dag i dyreparken. En smule kaldt, men vi fikk varmen i oss igjen ved å sjekke ut suvenirbutikker. Vel hjemme - etter shopping og lunsj på Opus - ble det enchilladas til kvelds, MGP og en film. En koselig avslutning på en finfin lørdag.

Har du vært i dyreparken om vinteren før? 

10 kommentarer

Ccrested

10.02.2013 kl.18:20

Så utrolig flotte bilder! Må vært utrolig koselig selv om det var litt kaldt :D

Synne

10.02.2013 kl.18:44

Knall flotte bilder !!!!!!!!! :D

Connie

11.02.2013 kl.09:34

Nydelige bilder :) Stakkars zebraer kan ikke ha det mye varmt... Har ho ikke pels i det heletatt! Ville kledd på dem (hesteelsker)!
Ccrested: Tusen takk:) Joda, til tross for at tærne og fingrene nesten fikk forfrysninger, var det veldig koselig:)
Synne: Tusen takk!:D:D
Connie: Takk, takk:D De så ikke ut til å fryse og virker som parken er veldig strenge på hvilke dyr som får være ute, så jeg tror nok de hadde det bra. Fikk ikke noe inntrykk av noe annet i alle fall:)

Anne Siri

11.02.2013 kl.16:55

Fantastisk val av bilete, heilt nydeleg. Og ei absolutt flott helg, koste meg :) ♥
Anne Siri: Tuuusen takk du! ? Det gjorde jeg også!!
det var mange fine bilder det. Nei bare om sommeren! :)
Fotosusanne: Takk takk:D Koseligere om sommeren, men litt gøy og annerledes å være der på vinter'n også:)

Skriv en ny kommentar

hits