To shelties på tur (og død grevling)

På lørdag var jeg og Mali på tur med Molly og eieren igjen. De to sheltiene våre går fantastisk bra sammen - er så morro!

Vi starta med å gå tur et lite stykke, før vi tok en aldri så liten lydighetsøkt på noen jorder. Lydighet og Mali... ehm, vi trenger mer trening (og bronsemerke er om to uker nå!). Hun er veldig flink, det er bare at vi aldri har trent på denne måten før og jeg ikke helt vet hvordan jeg skal gjøre dette... Så bronsemerket ja, det blir interessant. Men vi har fremdeles håp, frøkna lærer jo råfort!

Men turen ja. Kjempeflott tur hvor hundene gikk, løp, snusa og leka om hverandre. Vi møtte også på en død grevling i veikanten, trolig påkjørt. Mali syntes denne var ekstremt skummel, men turte tilslutt - etter litt oppmuntring, demping og ros - å snuse den bak. Flinke jenta mi!Dette syntes Mali om udyret... litt sånn "æææsj, hva ER den ekle, skumle tingen?"


Molly var dog litt tøffere


"Skummelt, mamma!"

Molly og eieren måtte stikke hjem igjen, så vi tok en ganske chill og fin tur tilbake, både til fots og med kickbiking. Bryggekos, rolig utforsking og avslapping i den deilige sola - ah! Mali er også blitt skikkelig pose-jente, plutselig bare stiller hun seg opp, står urørlig og bare ser på meg. Hihi, søt da!


Fint turvær hos dere også? 

16 kommentarer

Marte og Sharko

04.02.2013 kl.14:18

Så nydelig hun er <3 Kjempe fine bilder! Hadde strålende turvær på lørdag, men på søndag snødde det :( Håper på et skikkelig flott vær snart og gjerne på en dag jeg har mulighet til å ta en lang tur når sola fortsatt er oppe og jeg kan ta med kamera <3

Eva-Lena N. Buhaug

04.02.2013 kl.15:11

Er alltid moro når to hunder går så godt sammen!

Stakkars grevling...

Ccrested

04.02.2013 kl.15:11

Wow så utrolig stilige bilder! Så litt trist ut med den grevlingen da, stakkar :(
Marte og Sharko: Tusen takk<3 Håper dere får finvær igjen, er jo så digg å være ute på tur da!
Eva: Ja, absolutt:)
Huff ja...
Ccrested: Tusen takk:)
Ja, kan ikke hatt det mye godt den:/ Vi gikk ned igjen samme veien da, og da var den heldigvis fjerna.. Ikke gøy å møte på sånt på tur, men man må jo bare gjøre det beste ut av det:)

Barfi

04.02.2013 kl.18:58

Fine bilder! Helt sikkert opplevelsesrikt for Mali å møte død grevling, da!
Barfi: Takk takk:D Ja, absolutt! Litt skummelt bare, but who can blame her..:p

Synne

04.02.2013 kl.20:11

Nydleige bilder ! :) Stakkars grevling ! Overkjørt ??
Synne: Takk for det:) Sannsynligvis overkjørt ja, var ikke så lett og se og vi ville ikke ta i den...

Sheltielife

04.02.2013 kl.22:57

Så nydelig Mali er! Smelter ^^ Kjempeflotte bilder var det også, likte det første bilde veldig godt, det var kjempestilig! Det har blitt lite turer på oss, i og med at Alwa har fått forbud mot å være i aktivitet. Vi vil jo ikke gjøre vondt verre! :)
kjempe herlige bilder :-D søte!
Sheltielife: Tuusen takk!:D Ja, huff, dere får holde dere i ro og stimulere mentalt:)
Fotosusanne: Tusen takk for det!:D

Tiba

06.02.2013 kl.21:42

Så søte de er! :)
Tiba: Ja ikke sant:)

Skriv en ny kommentar

hits