Gratis hundegård og råflott hundehus

Vi hadde maks griseflaks og kom over en hundegård og et hundehus - gratis!!!

Det var ikke tvil, vi måtte slå til. Hoppa i bilen med en innstilling om at den jammen meg måtte være ille for at den ikke skulle være verdt en kjøretur. Den var over all forventning, så utrolig flott! Vel og merke var den stripsa rundt hele veien da og nettingen var sånn passe, men hundehuset var helt nytt og råfint. Jeg er knallfornøyd med kuppet vårt og er sikker på at dette kommer til å bli veldig bra! Også litt gøy at det er verdt flere tusen og vi betalte nada. Hoho.

Men jobb med å demontere, frakte og montere igjen, det er det. Definitivt. Vel, vi rakk å sette opp stengene i hundegården, montere døra og sette sammen veggene på hundehuset før det begynte å skumre og vi tok kvelden. Kalde, slitne og sultne. Men fornøyde? JA!

Jeg har egentlig planer om å ta den med hjem til Voss, men det er ikke sjangs å få plass til den, sammen med hundene og bagasje, i den lille bilen min. Så vi får se hva som skjer, når vi får den frakta og hvor lenge huseier synes det er greit at den står her (vel og merke de som nevnte at Oliver burde få hundegård, men mulig de angrer på det tipset nå). Jaja.


Sånn type hundehus fikk vi, stooort og fint!

Tenker jeg blir nødt å få skaffa en streng jeg kan feste nettingen med, eller rett og slett få tak i en ny netting. I mellomtiden får vi klare oss med strips, tenker jeg. Glade og fornøyde på sørlandet nå!

Har dere hundegård, hundehus eller planer om å kjøpe?

16 kommentarer

Marie, Ylva og Frigg

01.02.2013 kl.20:16

Jeg skal ha en stor inngjerda hage eller stooor luftegård som er skjerma for naboer o.l. For jeg vil aldri ha en hund som står i luftegård og bjeffer på alt. Synes luftegård kan være et fint hjelpemiddel hvis man har et kull og ønsker at valpene skal kunne gå ute uten at man trenger å følge alle med haukeøyne hele tiden, eller hvis man har en type hund som liker seg bedre ute enn inne på dagtid :) Som feks polarhundene, elghunden vår står endel i luftegården. Fordi han trives bedre der enn inne :)

Ccrested

01.02.2013 kl.20:44

Så herlig da :) Jeg vil ha et inngjerdet område, synes luftegård blir litt i minste laget. Men det er jo smak og behag :D
Marie og Ylva: Ja, stor inngjerda hage er helt klart planen her også, men får uansett ikke mulighet til det på flere år og vi er nødt å ha noe i mellomtida. Tro meg når jeg sier denne hundegården er skaffa sammen med en HAUG regler!:) Jeg kommer garantert til å bruke den på riktig måte og i veldig liten grad.
Ccrested: Ja, veldig digg å få noe sånt:D Det er helt klart det vi også skal ha, og jeg synes ikke en luftegård er bra nok. MEN dette er en midlertidig løsning (som kommer til å bli lite brukt) og når man får det GRATIS, sier man ikke nei!

Synne

01.02.2013 kl.22:14

Heldige deg !! :)
Synne: Ja, var flaks dette!:)

susanne ( fotografi)

02.02.2013 kl.01:27

så herlig! :) heldig du er.

Clickerdog-Alt om hund

02.02.2013 kl.03:40

Vi hadde sånnen hundegård til Dennis. Et helvette å sette opp, haha. Vi kjøpte vår på netthandelen, men ser de selger den samme hos felleskjøpet. Synes at selv om hundegården er 9m2, så synes jeg den er litt liten, så vi satte hundehuset på utsiden og klippet hull i nettingen.

Da Dennis ble avlivet og Tuva syntes hundegård var på grensen til dyremisshandling, så gav vi også bort vår samt hundehuset.

enitram90

02.02.2013 kl.12:21

WOW, så utrulig flaks du hadde, virkelig, noen som har gullhår i ræva :D

Kan tenke meg det er ett sant helvette å sette opp, fikk ett lite kaninbur i fjord sommer.. Å jeg sliter like ille med å sette det opp :P Nei virkelig, så flaks man kan ha, om man bare er på rett sted til rett tid :D
susanne ( fotografi): Ja, håper dette blir bra:)
Clickerdog: Ja, er helt forferdelig å sette opp, aah for noe dritt... Hundegården vår er faktisk 12 km2 da, så det er litt størrelse på, men likevel ganske liten når man putta Oliver inni:p Men hus på utsiden og hull i nettingen var ikke dumt, det skal vi se om vi får til:)
enitram90: Man må ha litt flaks inni mellom;)
Husker jeg har satt sammen noen kaninbur tidligere jeg også, den nettingen er alltid like dritt.. men vi får forhåpentligvis hundegården sammen tilslutt, på et eller anna vis:)

Marte og Sharko

02.02.2013 kl.17:49

Oj! Så bra :) Skikkelig flaks da :)

Vi har ikke hundegård og hundehus her i bor nå, men vi kommer nok til å få oss det når vi får hage en gang!
Marte og Sharko: Ja, veldig flaks:) Så nice!

Sheltielife

03.02.2013 kl.11:06

Oj! så heldig du var! Har også lyst på hundegård, spesielt Casper elsker å være ute! :) Så det hadde vært midt i blinken!
Sheltielife: Ja, var skikkelig flaks dette:) Vil egentlig ha en større også jeg, men denne får duge midlertidig:)

Skriv en ny kommentar

hits